Leylaaa38 OzelS anladım canım çok teşekkür ederim bu arada hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin💞 ben maalesef ilaç kullanıyorum ve 2 adet beklemem lazım :(
Haticee0393 Leylaaa38 canım herkesin süreci farklı ilerliyor bende toplamadan sonra antibiyotik kullandım bunlar iyi şeyler bizi korumak İçin hatta transferden 1 hafta önce de başka ilaçlara başlattılar beni rahim kalınlığı iyi olsun bebek tutsun diye bence böyle daha iyi kendi haline bırakmıyorlar en azından vücudunda sorun ne ise ona göre ilaçlar verilecek sana da ben toplamadan 5 gün sonra adet olmuştım mesela diğer adetimde 1 ay sonra oldu sonra takibimi yapıp 20 gün sonrasında transfer oldum sabır diliyorum sana süreç pek bitmiyor çünkü 12 haftaya kadar kullanmam gereken ilaçlar var mesela ama iyi ki var belki onlar sayesinde tutunuyor bebekler 🐣
Leylaaa38 Haticee0393 evet dogru haklisin kuzum Ama Simdi Kim 2 Adet bekleyecekkkkk😭 cok sabirsizim ya üzüldüm Gercekten Hemen Transfer yapamayiz dediginde
Haticee0393 Leylaaa38 ben 3 adet bekledim çünkü histereskopi yapıldı 🤷🏼♀️ Tutması İçin rahim çizilme işlemi yapıldı sabırla bekledik işte napalım hepsi geçiyor ya transfer sonrası 10 gün zor geçiyor 🤣
gamzeyildirim_ Leylaaa38 çok normal canım benim de yumurta toplamadan sonra ağrım cok olmuştu 2-3 güne geçiyor, rahim dinlendirme tekniğini biz de uyguladık, bir ay bekledik diğer adet bitiminde transferim oldu cok şükür şimdi hamileyim, darısı başına 🌼🤰🏼
Leylaaa38 gamzeyildirim_ Hayirli olsun kuzum Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin❤️ Yumurta toplamadan kac gün sonra Adet oldun?
gamzeyildirim_ Leylaaa38 11 gün sonra oldum ben :) ama stres yapma hiç arada vakit olması vücudun için de cok iyi bu süreçte aşırı hormon alıyoruz çünkü
Kimkibu Leylaaa38 progestandı tutunmayı kolaylastıcı hormon işte şimdi fitile döndük o şekilde devam evet 20 gün kadar sonrasındada 9 gün sonra inşallah güzel sonucu alırsınız😊
Zehraaa98 Leylaaa38 benim 53 yumurtam oluşmuştu cok yan etkı yasadım 1 ay dınlendırdı 5.gün embrıyosuydu su an oğluşumla 13.haftadayız💙
Zehraaa98 Leylaaa38 yumurta toplandı benım cok sancım vardı sıskınlık olmıştu karnım davul gibi😂psikolojim bozuldu zaten hazır degıldım almaya cok zor zamanlardı Allah kımseye yaşatmasın transfer gününü saymadan 9.gün test yaptım o cızgıyı gordum ya dünyalara benım oldu sende oyle olursun ınsallah hepsi gecıyor canım
Zehraaa98 Leylaaa38 toplama ıslemımden 16 gün sonra adet oldum sonra progestan esteoferm duphastpm ılaçlarını kullandım 10 gün sonra falan transferım oldu ilaçlar 1 hafta once bıraktım sadece folık asıt su an
Leylaaa38 Zehraaa98 ayyy benim de göbeğim davul gibi oldu zaten göbekliydim ayyy ağrım da halen var geçmedi :( hayırlısı olsun ve bu arada allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ❤️
Grlzynp Leylaaa38 canım suan yumurta toplama sonrası ohss geçiriyorsun normal eger karnın şişerse hemen doktora gıt. Ama ıkı haftaya gececkdır. Benim 23 yumurta toplandıgı ıcın cok zor toparlandım ve 1 adet hata 2 adet gecirki rahmin toparlansın. Dondurulmuş embriyo transferi her zaman daha garantıdır. İnşh sende emeğinin karşılığını alırsın. Zor süreç Rabbim yardımcın olsun🤲
Leylaaa38 Grlzynp vallaha canım karnım şişik bilemedim.. ağrım da halen çok var :( ohss geçirmemek için zaten şuan 2 adet bekliyorum o yüzden transfer olamadım… şuan antibiyotik, ağrı kesici ve iki tane iğneler vurunuyorum😫