Selma_brn Tugcergiden Ben nasip olursa 8 ocakta tekirdağa gideceğim şubatın 28 i gibi flnda doğum olacak doktor bakar değil mi 8 ocaktan sonrasına şimdi başka şehirdeyim tekirdağa gittiğim zamanda hep seda hanıma gitmiştim
Selma_brn Gamzegs Daha 2 kere gittim seda hanıma ama memnunum iyi ilgileniyor şuan farklı bi şehirde farklı bi doktora gidiyorum nasipse 8 ocaktan itibaren seda hanıma devam edeceğim doğumu seda hanımda yapacağım
Gamzegs Selma_brn ben çok memnunum daha önce irmette sezer beye gidiyordum bildiğin paranla rezil oluyorsun asistanları sağolsun onlar yüzünden birazdan ama Seda hanım çok mütevazi ve çok ilgili bir doktor bende onda devam ediceğim
Mucizelerim34 Selma_brn ayşe hanımı deneyin sıra var onlara ben 2 de gitmiştim ayşe hanımla erdinç beye sıra vardı
Selma_brn Mucizelerim34 Anladım canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için en kısa zamandagidip bakacağım 🥰
Mucizelerim34 Selma_brn kesinlikle canım ben 1 haftadır 2 3 günde bir kontrole geliyordum bugün don kontrolüm oldu kavuştuk çok şükür yavrumla
Selma_brn Mucizelerim34 Rabbim analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütsün inşallah darısı başımıza 🙏🥰🥰