Ancha Eda1201 soru işareti soru cümlesinin sonuna gelir . Madem çok dikkatlisiniz buna da dikkat edersiniz.
Maryammi1 [silindi] benimkiler qaliba catlak degil, kalcamda 2 tane var. ama karnimda ki qaliba damar🤔🤔🤔 tam gormuyorum catlakmi damarmi. Sabah catlak gibiyfi shuan hichbirsey yok ama
[silindi] Maryammi1 benım biraz cildim de kaşıntı olmaya başladı.Sanırım ben çok fena çatlayacağım🙈Takip edersiniz başka yerlerde olacak mı diye.
[silindi] Maryammi1 hiç kullanmadım.Kendı yaptıgımız kantaron yagımız var bir de bebe yağı sürüyorum☺️
Maryammi1 [silindi] mukemmel gercekten. Kantaron yagi bizim ulkede ne diye geciyor bilmiyorum o yuzden kullanamadim. Lierac,bio oil,palmers o hoo o kadar shey kullandimki. Shimdi doguma 3 gun kaldi yagim bitdi badem yagi kullaniyorum
[silindi] Maryammi1 ohh ohh masallah artık sona gelmissiniz💜Ben dahaa cokkk basındayım.13+4 üm ben☺️Saglıkla sıhhatle al kucağına insallah 🌸
Maryammi1 [silindi] saglikla kucaginiza alirsiniz inshALLAH 🙏🏻🙏🏻 Shimdiden kullanin mutlaka her ne kadar catlak olsa bile az oluyor
Prensees Maryammi1 üzücü bir durum ama canını sıkma Dunyanının en güzel duygusu Anne olmak 🥰 Ve vücut yapısı onemlı esmek bir vücüda sahıp değilsek ne yaparsak Yapalım Çatlama olasılığı yüksek belkı o kremlerle çok catlıyccagına az çatlamıştır böle dusun bozma moralını
Maryammi1 Prensees benimki chatlak degilmis damarmish😅 bende dushunuyorum 2 gundur, nasil bu kadar yag,krem kullandigim halde catlak olusurki acaba diye. Ama evet olsa bile anneyim ben artik bebegim icin her sheye deger🙏🏻
Maryammi1 Hanz kusmeyin. Bende ilk catlak sandihimda cok kotu oldum. Ama sonra dushundumki elbet vardir bir caresi. Allah bana bu duygunu yashatiyorsa,her sheye sabr etmeliyim diye