KaanErkan-mom Username1078 Bizim bir Almila mız var o kadar güzel ki 😍 Annesi ve halaları da o kadar güzel değil bu bir başka oldu maşallah 🙈
sherlock_anne Username1078 benim kızımın adı Gökçe, bir arkadaşım zeynep gülce koydu çok beğenmiştim.
Burcukilic58 Username1078 bende yeni dogm.yaptim kizim oldu hamileyken cinsiyet bile belli degilken ruyamda gordum daha once hic duymamistim hifa ismini ruyamda gosyerdiler arastirdim baktim peygamber efendimiz zamaninda yasamis sahabe birnkadinin ismiymis cok guzel bir kadinmis hikayesini bile dinledim sok oldum ben kizimin adini hifanur koydum.fikir olsun isteyenlerede😇
MervErdo Burcukilic58 ben kızım olsaydı ayla hifa koyacaktım ama oğluşum oluyo sizin bebeğiniz de ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah
Nasippp Username1078 İLBİLGE ASLIHAN TURNA BEN İLBİLGE İSMİNİ ÇOK BEĞENİYORUM EŞİM DİRİLİŞTE Kİ İLBİLGEYİ SEVMEDİĞİ İÇİN KOYMAK İSTEMİYOR 😂 FATİH SULTAN MEMEHMED İN ANNESİNİN İSMİ HÜMA KOYMAK İSTİYOR ONU DA BEN İSTEMİYORUM HÜMA DİE TANIDIĞIM VAR AĞIR ERİNGEN TEMBEL ONUN GİBİ OLUR DİE KORKUYORUM 😂
tugbaayilmazz Username1078 bende öyle düşünüyorum 👍🏻 miniğime isim bulmaya çalışıyoruz. Eşim şimdilik Hümeyra ismini beğendi bakalım 🥰
Fatma7666 Username1078 Tv de bir tane şehit polisimizin kızının adını çok beğenmiştim hiç aklımdan çıkmıyor aysima vera diye çok etkilendiğim içindir belki de 😥