Username1078 Kızıma anlamlı naif bir isim koymak istiyorum riva meva bu tür şeyler saçma geliyor kulağa hem hoş gelsin hemde anlamı güzel olsun istiyorum önerileriniz nelerdir 😊🙈💕
Ssssss Username1078 bir arkadaşımin kızının adı Elif Neva, Neva ismi belki de kızından kaynaklı bilmiyorum ama bende çok naif bir tat bırakıyor ❤️
Beyzan Username1078 alkima geçen gün inci ve iklim geldi benim cinsiyet tam belli olmayınca detaylı aramadım. Ama oğlum kardeşinin adı Yağmur olsun istiyor bunlar da öneri olabilir size sağlıkla kavuşun inşallah
GamzUlusoy En güzel kolay isimler, zeynep fatima aişe elif gibileri 😍 bende isim arayışındayım, afra ikra hira kumru bunlarda çok ilgimi çekiyor 🤔💐
Asyakuzusu Username1078 Benimde kızım olacak. İsim bulamıyorum. Aslında hiç bi ism içine sinmiyo. Erkek daha kolaymış ya. Oğlumda hemen buldum. Dediğin gibi saçma isimlerde var. Okuldada dalga konusu olmayacak bir isim olmadı. Mesela Neva nevar diye dalga geçerler. Melsa mesela gibi geliyo kulağa. Huma asel falan bunları heleki bir arada koyuyorlar kulağa nasıl ağır geliyor.
Angels-35 Bende bir türlü kızıma isim bulamadım karar veremedim biz en son çağla olsun dedik kulaga da hoş geliyor fikir olsun sizlerede degiştirirmiyim bilmiyorum ama🙈 beliz de güzel ikisinin arasında kalmıştık biz eşim Çağla’yı daha çok beğendi soy ismimizle de çok güzel oldu 👍
Newmom1 Ferah ismi çok hoşuma gidiyor benim. Bir de Afra🌸inşallah kızını sağlıkla kolaylıkla zamanında gelsin🤲🏻