Burcu59 Ayy bende aynıyım yaa. Makinadan cıkan camasırları bile ısırasım geliyor. Bide beyaz sabunu. Cocukkende ellerimi yıkadıktan sonra biraz sabunlu bırakıp o suyu icerdim elimden hatırlıyorum 😂🙊 tabi simdi yapmiyorum da cok kotu bisey insallah gecicidir. Camasir yikamak dert oldu 🙈🙈
Hatice44 Gozdealpu 😱 İnsan çocuğuna yapar mı kızzz hepimizin canı bişeyler istiyor kokusuyla yetiniyoruz 😜😂😂
Ceyda Hatice44 valla bekarken de çok yedim ben bir ara ilaç kullandım iyileştim ama hamileyim tekrar başladı bişeyler eksik 😏
RRR Bütün kansızlar toplanmısız sanırım 😂😂😂 benimde canım cok toprak istiyo küçükkende yermişim toprak bagdan bahceden ama şimdi böyle deli oluyorum ilaçlardan sonra biraz gecti ama ilaçları bıraktıgım zaman patates soyarken üzerindeki topraklara meylettigim olurdu 😂😂😂
TBBeYzaBT Eve çamurlu patates almıyorum, üzerinde ki toprakla beraber çig çig yiyesim geliyor 😂😂 birde alçı 🙂 alçılı ev bulsam duvara yapışcam galiba, tuhaf bi his ama eminim geçicidir 🙂 bu isteklerimi eşime hatta kimseye belli etmiyorum deli felan derler ☺