Emine55 Hatice44 ya benimde cifin çamaşırsulu kremi varya allahım nasıl güzel tatlı kokuyo yiyesim geliyo aös tabi yapmıyorum ilk defa böyle bişry oluyo toprak yiyenlere falan hayret ederdim demekki oluyormuş😂😂😂
Ezgiali Hatice44 deterjan,sabun,toprak vs. yeme istegi demir eksikliginden kaynaklaniyor diye biliyorum demiriniz eksik yani 😁
Demir Hatice44 Olmaz mı, cif i ağzıma dikleyebilirim🤤Deli gibi canım istiyor diye almıyorum eve artık🤧
Yenidenanne Hatice44 off bu konuda çıldırcak seviyedeyim çamur o ıslanmış toprak olur ya onu avuç avuç yiyesim geliyo pis olduğunu bilmesem gerçekten atıcam ağzıma ama çok zor duruyorum ve aklıma gelince uzun süre atamıyorum bu isteği kafamdan 😔
Bannesi Hatice44 Bundan önceki gebeliğimde benimde olmuştu😂😂😂 Allahım o nasıl iştah açıcı bi kokuydu öyle
Hatice44 Gozdealpu 😱 İnsan çocuğuna yapar mı kızzz hepimizin canı bişeyler istiyor kokusuyla yetiniyoruz 😜😂😂
zehracinar Hatice44 Bende yeşil sabunu yemek istiyorum hatta ablamda hamileyken o yeşil sabunu yemek istiyordu ve dilini sürüp kendini tatmin ediyordu ama ben hepsini yemek istiyorum çok güzel kokuyor çünkü yazarken bile ağzım sulandı 🤢
0114 Hatice44 ay benim canimda arada domestos istiyor 😂😂😂😂ben de yiyemedigime gore bol bol kullaniyorum is yaparke. koksun diye 😊