Tugceasel_ Tgcaltn 23+3 uyku mu geceleri ne haddime gündüz belili bir saate hanımefendi kıpır kıpır çok şükür varsın uykusuz kalayım az kaldı zaten kavuşmamıza 🤭❤️
Tugceasel_ heyymomm Bende doktoruma bunu sormuştum biliyormusunuz bu çocuk içerde kordonu ile napıyor hiç mi uyumuyor diye doktorda gülüp bebekler sabahları karnımızın içi sallantıda olduğu için kendini daha huzurlu hisseder belili bir saat uyur demişti geceleri ise biz rahat uzandığımız için belirli bir ses de olmayınca kendini yalnız hisseder sürekli annesinden tepki bekler demişti dikkat ettiysen elini nereye koyarsan oraya geçer vurur tekme atar yada dokunur seni hissetmek için kendini öyle güvende hissediyor demişti 😆
heyymomm Tugceasel_ sabredicez o zaman yapacak bir şey yok 🤭😄 herkes zaten çok uykusuz kalacaksın tadını çıkar uyu bol bol diyor ama hamileyken de uyunmuyor maalesef 😄
Tugceasel_ Narin1 soguk süt 🥛 mutlaka için yatmadan önce en az iki bardak birde solunuza yatın ne mide yanması ne bişey kalıyor 😀 ona çözüm buldum
Tgcaltn Tugceasel_ soğuk süt denenecekler listesinde ilk sırayı aldı. Bugün de erken kalktım uykusuzluktan başım çatlıyır bakalım uyuyabilecek miyim
Narin1 Tugceasel_ inanın soğuk süt de ictim kâr etmedi.ama sol tarafa yatınca geçiyor onda haklisiniz 😊
Zeyyno_ Tgcaltn 39+1haftalığız şimdiye kadar sadece mide bulantım ve boğaz mide yanmasından dolayı uyuyamadığım günler oldu onun haricinde çok güzel uyudum 😂🥰
Duygu-45 Narin1 Sana kullandığımı atayım doktorum önerdi ben çok memnunum çok şükür hiçbir sıkıntım yok
Ipek0z Tgcaltn bende de durum aynı yaa. Tuvalet, gaz, hazımsızlık, sürekli kalkıyorum. Tam uyuyacak oluyorum bu sefer de tekmeye başlıyor 🤦🏻♀️ tüm gün uyukluyorum sağda solda şekerleme yapıyorum😄
Srhtzlyh Tgcaltn been🙋🏻♀️ 35+0 olduk geceleri yatakta dönemiyorum mızmızlanıyorum sürekli. Midem yanıyor bebeğimde maşallah çok hareketli oda durmuyor. Eşim ne güzel yatar yatmaz uyuyuveriyor ben saat 3-4 anca dalıyorum uykuya. Sabahta 6 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşim işe gidince bazen bir iki saat uyuyabilirsem uyuyorum yoksa akşama kadar yorgun oluyorum
Tgcaltn Srhtzlyh dün gece de aynıydı yine uyku yok yine yok. Bugün yürüyüş yaptım yatmadan duş alacağım bakalım ne olacak 😪