Tgcaltn Hazımsızlık, bebek hareketleri, bozulan uyku düzeni.. buna alışmakta zorlanan hamileler var mı?
lifeofmybaby Tgcaltn bennn😔😔 16 haftalığım 10. Haftadan beri var. Kesinlikle uyku uyuysmıyorum günde en fazls 3 saat 😔😔
Mrve233 Tgcaltn nerdeyse bir Aydır bu durumdayım uyuyamıyorum çok geç yatıyorum sabah erken kalkıyorum gün içinde bayılmış gibi uyuyorum. O kadar kötü ki 19. Haftadayım çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum bu konuda çözümü olan beni de bilgilendirsin lütfen 😒
Duygu-45 Magnezyum desteği alın tavsiye ederim kızlar çok rahat uyuyabilceksiniz sonra ben öyle yaptım şuan hiçbir sıkıntımız yok çok şükür 23 +3 haftalıgız bizde🐣
Melodyy Duygu-45 ben sabah akşam kullanıyorum canım bana mi etkisi olmadı acaba ya 1 hafta olcak başlayalı ağrılarım olunca doktorum başla demişti uyku problemi 2 3 haftadır var hemen hemen 😂
Tgcaltn Doktoruma danışırım magnezyumu. Öyle olunca sabah da geç kalkılıyor kahvaltı geç olunca öğle yemeği es geçiliyor akşam acıkıp atıştırma faslı… uyku düzene girmesi lazım gerçekten.
Tugceasel_ Narin1 soguk süt 🥛 mutlaka için yatmadan önce en az iki bardak birde solunuza yatın ne mide yanması ne bişey kalıyor 😀 ona çözüm buldum
Duygu-45 Narin1 Sana kullandığımı atayım doktorum önerdi ben çok memnunum çok şükür hiçbir sıkıntım yok
Tgcaltn Bu saat olmuş herkes ayakta maalesef.. zaten bebek olunca uyku işi zor şimdiden böyle olmak cidden zor ve yorucu
61Aysen Tgcaltn Benimi cağirdin sanki burdayim🤪36+5 oldk uyku yok bisy yok bebegimn harketli dun geecdn beri sakin gbi ağır harekt ediyo dun geceye kadr karnimi deliyodu
heyymomm Tgcaltn mide yanmasından uyumak mümkün değil ki 🤦🏻♀️ bir de bebeğin hareketleri yavaş dahi olsa çok hissediliyor bi yerini dayadığı an bana ölüm gibi geliyor uyuyamıyorum sanki bebek hiç uyumuyor gibi hissediyorum çoğu zaman🥺
Tugceasel_ heyymomm Bende doktoruma bunu sormuştum biliyormusunuz bu çocuk içerde kordonu ile napıyor hiç mi uyumuyor diye doktorda gülüp bebekler sabahları karnımızın içi sallantıda olduğu için kendini daha huzurlu hisseder belili bir saat uyur demişti geceleri ise biz rahat uzandığımız için belirli bir ses de olmayınca kendini yalnız hisseder sürekli annesinden tepki bekler demişti dikkat ettiysen elini nereye koyarsan oraya geçer vurur tekme atar yada dokunur seni hissetmek için kendini öyle güvende hissediyor demişti 😆
benaslindayohum Tgcaltn bn 9 haftaligim ama sabhin 5i olmadan uyku gelmiyor oglene kdarda uyuyorum boyle olunca ilk baslarda gündüz bile uyuyordum 1 2 saat simdi masallah yok 😒