EmineeMirayy95 Ciselbasaran inşallah canim.🙏 inan banada geçmiyor ya. Sabirsizim bian önce doğsun istiyorum. Haftada bir gdiyorm kontrole ona ragmen zaman gecmiyo banada🤗
Naz90 Ciselbasaran su sıralar biraz sıkıntılı canım biraz önce post açmıştım hatta bebeğim son 2 haftada hiç kilo almamış durdurmuş gelişimini doğumu başlatabiliriz dedi doktor 😞
Edos Ciselbasaran cok şükür hersey cok guzel gidiyor. Biran once bebis gelsin istiyirum🙈 Sizin nasil gidiyor ☺
BurcuSiratas Ciselbasaran sanırım sona yaklaştıkça hepimiz öyleyiz bir de heyecan, korku da beraberinde geliyor canım
EmineeMirayy95 Ciselbasaran Amiiiiin hepimizi hayirlisiyla sağlıkla kavuştursun canim 🙏 Rabbim acilarini gostermesin bizlere🙏
Naz90 Ciselbasaran hayır canım hicbırsey yok herşey çok normal dooplerde de sorun çıkmadı ama kilo alımı durmuş bende anlamdım
Ozlemr Ciselbasaran inşallah sende göreceksin o günleri 🤗 hepimiz o yollardan geliyoruz çok şükür bu zamanları gördük bir de sağlıkla bebeklerimize kavuşsak daha ne isteriz ki❤
Deletedmom404 Ciselbasaran 😊 zaman geçmiyo gibi geliyo bazen de diyorum kalan 24 gün nasıl az kaldı heyecan dorukta 😊 Rabbim herkese sağ sağlim bebeğine kavuşmayı da nasip etsin inşAllah