biiiidamla Rukenkumsal Datça da yasıyorum cnm ama geçen hafta iZmirdeydim orda da bulamadım nasip olmayınca olmuyor demek ki
Cananhafsa Prensesannesiiii evet çok ciddiyim çokda severim ama malesef bulamıyorum. Aynen dışı tırtıklı yeşil uzun soyuyorsunuz bide tuz oldumu yanında ohhh miss 😂
Cananhafsa Nur40 ağrılıyım bizim oralarda baya olurdu ama dikenli değil böyle tırtıklı gibi . Gece gece canım istedi yine 😂
Prensesannesiiii Cananhafsa dimi dikenli değil ama öyle gibi görünüyo hakkını helal et olurmu canını istettim😞
Cananhafsa Prensesannesiiii biz de ışkın deniliyo canım ama her yörede farklı bir ismi vardır mutlaka
Cananhafsa Prensesannesiiii helal olsun canım zaten hep aklımda yani en son doğudan kargoyla getirtmeyi düşünüyordum😂 Evt dikenli değil .
Seldaderin Ben kiloyla yerdim ama şimdi bulamıyorum hiç bir zararı yok aksine faydası çok bizde reybes derler ona ıçkın,ışkın,yazıyla muzu da deniliyor
ayazefeveannesiii Prensesannesiiii sarmasik olurdu kucukken cok yerdik onun buyuk halini diyorsun galiba canim sapli bisey eksi hicbirseycik olmaz evham yapip kalbini bozma
Naz3365 Rukenkumsal bende mersinliyim hiç öyle birşey görmedim çok aramama rağmen internet üzeri spariş verecektim geri istemedim
Aysimaveannesi Prensesannesiiii kiz zararli olmaz korkma ayyy olsada valla bende yesem ya zehirli olaz ama hani böcuklenmesin diye falan ilacladilarsa yikayip yendiyse hic bisey olmaz bizim memlekettede olurya ordan biliyorum valla bayramda gitcem insallah ozamana olurda yerim onun yemeginide yparlar bulgurla canim bilirmisin bi guzel olurki eksi eksi valla sahur vakti canim cekti haaa anlatirken🤣🤣🤣🤣