Buss81 Kızlar yeni gebeyim. Çağsuda ayten hanıma gittim çok ilgisiz asla bilgildirmiyor. Kdz ereğli yada düzcede ilgili memnun kaldığnız doktor var mı?
annepanda Buss81 ben derya basbuğ gidiyorum. Özel muayenesi var. Gayet memnunum. Herşeyi açık net anlatıyor. İlk gebeligimde çagsu ya gitmistim 1 kere bir daha asla gitmem. Özel ucreti ödememe rağmen hic bakmadi bile odada 3 dk durabildim mi bilmiyorum. Bir bilgi vermedi. Kapidan cikarken aceleyle biseye dikkat edeyim mi dedim. Hamile bile sayilmazsin rahat ol dedi..
Nneslihan Buss81 ben cagsuda Esma hanıma gidiyorum gayet ilgili bir doktor saolsun. Çok kanamam oldu zor günler geçirdim rahatlatti hep beni şuan memnunum doktorumdan
Rainyellow Buss81 Esma hanıma gidiyordum bende cep numarasını vermediği için Ayten hanıma gitmeyi düşünüyordum o veriyormuş siz böyle diyince tedirgin oldum biraz
NagihanAfra Buss81 kesinlikle tavsiye ediyorum mustafa erkin sarsu çağsuda 20 gün oldu doğum yaptım çok iyi bir doktor
Buss81 annepanda ayy aynen yaa nefret ettirdiler beni. Asla gitmiycem. Acaba ereğliyemi gitsem diyorum derya hanıma eltim gitti 2 kere ama oda doğumda hem kendi ücret alıyor hem çağsuda doğum yaparken. Yani tuzlu olyor malesef. Yoksa onu isterdim
Buss81 annepanda ayy aynen yaa nefret ettirdiler beni. Asla gitmiycem. Acaba ereğliyemi gitsem diyorum derya hanıma eltim gitti 2 kere ama oda doğumda hem kendi ücret alıyor hem çağsuda doğum yaparken. Yani tuzlu olyor malesef. Yoksa onu isterdim
annepanda Merveee123 yok erkek bi doktordu adıni hatirlamiyorum.. ama gittigim dönemde kime sorduysam memnun degildi doktorlar ilgisiz dedi. Suan bilemem tabi..
Buss81 Nneslihan ayten hanım odadan çıkmıştı tekrar soru sorcaktım o ara esma hanıma sordum. Benden 2.kontrolümde ayyy sana kan tahlili yaptıkmı tmam hemen şnşaro yaptır dedi. Bi indim 460 tl bune yaa dedim sordurdum neymiş enfeksiyon varmı siye tahlil. Ve gören şaşırdı bune diye. Bende gittim araştırmada tahlilimi yaptırsım tanıdık vasıtasıyla. Bana normalde ayten hanım beni ara sana söylerim tahlil sonucunu ddi. Aradım telefona sekreteri çktı. Snir oldu araştırmada yaptırdım die. Ayten hanım diyorki telefondan bakamam gelsin göstersin. Yada 4 hafta snra kontrolsa gstersin dedi. Aşırı ilgisiz ve paracı yazdığı folik asit bile 95 tl. Asla şnu yap bnu yapma da demedi. Diyorum kasığım çok ağrıyor. Soru bile sormadan normal dedi sadece.. Ve ilk gebeliğim yni kalp atışını ilk duycaz heycanla gittin 2 kere duydk kapattı. Bu kalp sesi dedi kapattı odada 2 dk flan durdum
annepanda Buss81 bizim ailelerimiz izmitte yaşiyor. Burada kimsemiz yok doğumda izmitte olacak. Derya hanimlada konustuk cok dogru bir karar dedi. 30. Haftaya kadar derya hanimla devam..
momtobem Ayşe efe arıcana gidiyorum. Alper başbuğ, derya başbuğ, çağsudaki Ayten hanıma gittim ama pozitif enerji veren tek kişi Ayşe hanım oldu. Şu an 33. Haftadayım doğumum onunla olacak inşallah sorun çıkmazsa. Kesinlikle tavsiye ederim.
Quebonita Peki verdiğiniz onca paraya rağmen ultrason cihazlarının kol saatiyle çekiyormuş gibi göstermesi.. Suyumun kontrol edilmesi için bile radyolojiye gitmek zorunda kalmam ve muayene ücretine ek bir de radyoloji için para almaları.. Özel hastane faciası resmen.. Bedava gel burda doğum yap deseler gitmem doktorlar da bir o kadar mal ve ilgisiz.
NagihanAfra Quebonita ben 9 ay boyunca çağsuya gittim hiç bir sorun yaşamadım sizi niye radyolojiye gönderdiler ki doktorunuz kimdi
Quebonita NagihanAfra Bir doktorum yoktu aslında, Ankarada doğum yapmayı planlıyordum ama yine de Düzcede de her ihtimale karşı muayene oluyordum. Doktorun adını hatırlamıyorum da içeri girip sola dönünce koridorun direkt karşısındaki odaydı. Yaşlı bir erkek doktor adı da biraz değişikti sanki. Çok şükür orda da doğum yapmadım belki takipli hastası olmadığım için böyle davranmıştır.
Quebonita NagihanAfra evet evet oydu muhtemelen, durumumu anlatıyorum burada doğum yapmak zorunda kalabilirim diyorum bence sen doğum yapacağın yere git diyor sanki ben bilmiyorum gitmeyi gidebilsem gitcem zaten sinirlendim yine 😒😒