Burcumehmet35 Benim o ay baktırdığım birçok falda hamilelik çıkmıştı ama iki buçuk senedir çocuğumuz sebepsiz yere olmuyordu bu yüzden kafaya takmadım. Adetime birkaç gün kala çevremdeki insanlar bende bazı değişiklikler farkettiler. Kimisi yüzün güzelleşmiş dedi, kimisi aşırı idrara çıkıyorsun dedi ki gerçekten çok sık idrara çıkıyordum. Sonra yengemle otururken ona bunları anlatınca test yapalım dedi. Ama ben üç senedir öyle alışmışım ki negatif sonucunu görmeye içimde gram umut ve heves yoktu yapmayalım zaten negatif çıkacak dedim yengemde ısrar etti. Adet olmam gereken gündü ve hafif arada bir gelen adet ağrılarım vardı ama ben normalde adet ağrısından kıvranırdım. Evde bulunan testi yaptık hemen, idrarı yengem damlattı önce ben bakayım dedi bende alay eder gibi gülüp iyi bak dedim. İdrarı damlattığı gibi saniyesinde kıpkırmızı iki çizgi belirmiş. Yengem bir anda çığlıklar attı bi baktım pozitif şok oldum. O ay sıkılıp artık bunalıp ovülasyonu bile takip etmemiştik 😂😂 Rabbim şimdi nasip etti olmayan ve isteyen herkese nasip eder inşallah herkesin içine doğdu yani öyle öğrendim