Burcumehmet35 Hamile olduğunuzu test yapmadan önce nasıl hissettiniz merak ettim.Benim adetim 6 gün falan geçmişti.2gun boyunca hiç yemek yemek istemedim 3.gün gidip mandalina alip hunharca mandalina yedim.O an acaba mı dedim.sonra test yaptım ,pozitif çıktım.
Elfygmr Burcumehmet35 test yaptığım gün deli gibi kusmustum kaç defa kustum hatırlamıyorum öğürmekten catlamistim o gün test yaptım gebeyim ve o gün dışında başka hiç kusmadim
Mores Burcumehmet35 mutfak alt çekmecesinde birşeyler arıyordum tam doğrulurken başım döndü. Eşim yanımdaydı bak ben hamileyim görürsün dedim gülüştük 😂
istanbul3434 Burcumehmet35 asla anlamadim 5 yildir olmuyordu ve adet gorup tedavi icin doktor randevuma gitmem gerekiyordu. Negatifi gorup bir an evvel adet olayim diye test yaptim oflaya poflaya. Rabbim olmazi olduruyormus isterse, 3 test yaptim inanamamistim.
oykuduru21 Burcumehmet35 her ay adetten önce test yapardım tabi ki negatifti son ayda adet günümde çok kasık ağrım vardı regl oldum olucam şeklinde ama gece bi anda eşime test almaya gidelim dedim aldık hemen yaptım ve pozitifi gördüm içime doğmuş herhalde ☺️
Aynurr16 Burcumehmet35 adetim on gün geçmişti ama önemsemedim acayip bi kusma oldu kaynanam demese test bile yapmayacaktım
Deletedmom79 Burcumehmet35 adetime 3 gün vardı aynada saçımı yaparken ay aynı hamile kadınlar gibiyim acaba test mi yapsam dedim ahahaha benim ki baya değişik oldu 😂
Merinosunannesii Burcumehmet35 24ağustos aksamı birde saniyelik midem bulandı yemekte misafirlerim vardı yoktur bee dedim geçiştirdim ertesi günü aklıma takıldı dedim yapma damla boşa gidecek test evde 4 tane vardı birini kullanmıştım boşa gitmişti aksam eşim eve geldi durup dururken Hadi dedi test yap ki midem bulandı filan dememiştim ısrar etti yap diye dedim hadi tamam yapcam sus 😂1 yaptım pozitif 2.de 3.de basladım cocuk gibi zıplamaya 😂
Merinosunannesii Burcumehmet35 4 temmuzda da düğünüm olmuştu anlamadığım birşey var acaba üzerine mi gördüm millet diyor silik cıktı filan ben adetime 3 gün vardı yaptım testi heme saniyede çift oldu 4 temmuzda düğünüm oldu 28 temmuz son adet tarihim evlendikten sonra yani 1 defa adet oldum
Burcumehmet35 Hamile kadınların kirpikleri ayrık ayrık oluyor benimde öyleydi ama dikkat etmemistim kirpiklerime.Birde ben bebek denemelerime izmir depreminden sonraki haftalarda da devam ettim ama deprem korkusu ile stresliydim olmaz dedim.ama oldu .çok şükürler olsun.ikinci denememde oldu.Allah herkese nasip etsin.
Asyakuzusu Burcumehmet35 Bu sabah ne kadar güzelim kendime bakmaya doyamıyorum acaba hamileymiyim dedim. Eve geçince erken gebelik testi yaptım. Hamileymişim😄
beyzafatih Burcumehmet35 Diyetteydim 3 haftamdı hergün sabah haşlanmış yumurta vardı diyetimde ama 3. hafta da kokmaya başladı acaba bozuk mu yumurtalar diye şüphelenip çöpe attım 3 gin boyunca 4. Gün çalışan arkadaşıma sordum bu yumurta kokuyor mu dedim oda hayır dedi bende o an şüphelendim ve test yaptım hamileymişim olan yumurtaĺara oldu 😂 ve 5 ay boyunca asla yumurta yiyemedim herşeyde kokusu geliyordu şükür ki o günleri atlattım
aylul0 Burcumehmet35 yumurtlama günümden hemen sonra göğüs hassasiyetim başladı, adet günümden bir hafta önce kasık ağrım başladı, normalde adetimin geçmesini bekleyecektim eğer olmazsa yapacaktım ama adet günümden iki gün önce içimdeki ses sürekli test al yap dedi durdu kalktım gittim test aldım ve pozitif çıktı 😍
Babyjo Regilme 5 6 gün kala gogus uçlarim öyle acıyorduki çıban gibi ve oyle çıkmıştı ki şoka girmiştim aralıklarla gun gun test yaptım hep bi gozle zor görülen çizgi vardi ama yoktur dedim adetim 3 gun kala eşimle bi konuda tartışırken ağlamaya başladım ve mide bulantisi oldu acayip dedim bisey var koşarak hastaneye ve hamileyim hatta size soyle soyliyim 22 hcgle öğrendim ertesi gün 69 du hcg test yaptım evde yine cok slikti gözükmuyordu 150 bile hafif çizgiyi 600 aştığında kıpkırmızı oldu yani adet gununuz geçmeden hamile degilim diye dusunmeyin