Fatmaaygzr 28+2deyiz bizde. Çok yorulunca belim ağrıyor bı de penguen yürüyüşleri oluyor 😅 sağa sola yatmaya çalışmak beni çok yoruyor sağıma soluma yatınca rahat olamıyorum sirt üstü yatıyorum uyu halinde 😓 uyanınca hemen düzeltiyorum kendimi. Kasıklarımda ve vajinal bölgemde ağrı oluyor bazen. Oğluşumun hareketlerinde azalma var sanki ya da daha çok uyuyor herhangi bi sorunumuz yok biraz şekerimiz yüksek çıktı diyet uygulamaya çalışıyoruz 😓 inadına yiyesim geliyor her şeyi sabretmeye çalışıyorum bende. 27+3te 1150gramdik bizde bı hafta öndeydi 3 hafta sonra gideceğim bakalım neler olacak sağlıkla doğsunlar da bı rahat edelim yani gözümüzün önünde olsunlar yoksa rahat etmek diye bundan sonraki yaşamamızda yok sanırım 😅🤗
Nida_Y Fatmaaygzr bende kendimi yorunca belim ağırıyor bunu farkettiğim günden beri asla kendimi yormuyorum iş yapacaksam bölerek yapıyorum. Canımdan kıymetli değil bu şekilde yaptım yapalı çok daha iyiyim 😇
Fatmaaygzr Nida_Y yormamak lazım evet ama artık çok çabuk yorulmaya başladık ev işleri yemek falan derken ister istemez yoruluyoruz. Mesela yemek yaparken biraz fazla ayakta kalayım o bile yoruyor beni. Temizlik zaten tamamen yoruyor 2 3 ayımız kaldı doğumdan sonraki bı iki ayı da atlattık mi Allah’ın izniyle düzenimizi kurmuş oluruz🤗
Serpil55 Nida_Y bende hep öyle düşünüyorum hayırlısı Allah ne nasip ederse yaşayıp göreceğiz diyorum 🤲
Serpil55 Nida_Y bende hep öyle düşünüyorum hayırlısı Allah ne nasip ederse yaşayıp göreceğiz diyorum 🤲
Sahika8989 Nida_Y 30+1 gunluguz ikinci gebeligimm.. Bagirsak gazim ve kaburga kemiklerime tekmeleme ve birde donerken beni mahvetmesi disinda bin sukur hic bir sorunum yok.
Melekanne2606 29+1 olduk bizde oğlumla 🥰 geceleri uyuyamıyorum hiç sırtım belim ağrıyo🥺 sanki çok uykum varmış gibi yatıyorum ama yatınca da rahat bi pozisyon bulamıyorum kendime sürekli dönüyorum sırt üstü yatamıyorum nefesim daralıyor gibi oluyor sola sağa dön derken sabah oluyor 🥺
Kaderxx Bende 29 haftalığım, 1,5 yaşında oğlum var ve evden çalışıyorum hamilelik nasıl gidiyor ağrım var mı onu bile anlayamıyorum 😌
Baybymucize Nida_Y 29+0ım aynı sorun kasık ağrısı ve artı bel ağrım bugün olmaya başladı serklajlı olduğum için riskten dolayı korkuyorum
Sltnasy Nida_Y bende 28 haftalik hamileyim git gide bel ağrıları çoğalıyor Iş yapmadigim zaman şişiyor gibiyim iş yapiyim veya ayakta uzun durayim belim hemen ağrıyor Bu haftalarda öyle tatlı ya düştük ki gebelik kolestasi teşhisi kondu çikolata yasaklandi ama bana nasıl cazip geliyor anlatamam 🤗 kizımda tatli yi cok seviyor galiba hatta yemek yemeyi simdiden seviyor karnımı hemen tekmeliyor birseyler yeyince gün boyu ayakta olmami istiyor yatağa yatinca yatma dercesine tekme manyağı yapıyor 😁 güzel yorucu bazen duygusal hatta çoğu zaman 27.haftamizda 1 kilo 147 gram 38 cm olmuştuk bakalım birdahaki gorusmemizde kac kilo olucak kuzucuğumuz🧿🤰
Sltnasy Nida_Y bende 28 haftalik hamileyim git gide bel ağrıları çoğalıyor Iş yapmadigim zaman şişiyor gibiyim iş yapiyim veya ayakta uzun durayim belim hemen ağrıyor Bu haftalarda öyle tatlı ya düştük ki gebelik kolestasi teşhisi kondu çikolata yasaklandi ama bana nasıl cazip geliyor anlatamam 🤗 kizımda tatli yi cok seviyor galiba hatta yemek yemeyi simdiden seviyor karnımı hemen tekmeliyor birseyler yeyince gün boyu ayakta olmami istiyor yatağa yatinca yatma dercesine tekme manyağı yapıyor 😁 güzel yorucu bazen duygusal hatta çoğu zaman 27.haftamizda 1 kilo 147 gram 38 cm olmuştuk bakalım birdahaki gorusmemizde kac kilo olucak kuzucuğumuz🧿🤰