dd34_ Nida_Y bende var penguen dansı yapıyorum yürüyüşten geldikten sonra ama nedendir bilmem iki gündür lavanta yağı kullanıyorum psikolojik heralde huzurlu uyuyorum 🥰
Nida_Y Serpil55 ben de aslında şu zamana kadar doğumu pek düşünmüyordum ama son 10 gündür hep aklımda kendimi hep pozitif tutuyorum ama doğumla alakalı 🥰
Serpil55 Nida_Y bende hep öyle düşünüyorum hayırlısı Allah ne nasip ederse yaşayıp göreceğiz diyorum 🤲
Serpil55 Nida_Y bende hep öyle düşünüyorum hayırlısı Allah ne nasip ederse yaşayıp göreceğiz diyorum 🤲
Nida_Y Patrick oh maşallah ben 27de 1030du bebek doktor çok iyi haftasıyla uyumlu demişti. Ben aslında yesem yerim de bebeğe şimdiden çok kilo aldırıp normal doğumu zorlaştırmak istemedim böyle kontrol altında haftasına göre gitsin bakalım
Nida_Y halitefe ben bu haftaya kadar çok rahat bir gebelik geçirdim diye bundan sonra ağırlaşırsam eyvallah der susarım 😅
halitefe Nida_Y maşallah de poponu kaşı derler bizim buralarda inşallah böyle iyi gider sonuna kadar🤗🤗
Cemrreedemirci Nida_Y karnımın bi yerinde genelde göbek deliğinin hafif solunda bi sertlik oluyor. Oturunca dokununca düzeliyor. Ama ciddi yorulmam gerekiyor. Ev süpürdükten sonra uzun süre ayakta durmuşsam oluyor
esengl_ Nida_Y ne sporu yapıyorsun hangilerini belki bende yaparım faydası olur 😁 ama hergun 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum
Nida_Y esengl_ ben 8. Haftadan beri yoga yapıyorum 6. Ayda ara verdim iş yoğunluğundan şimdi yine başladım. Haftada 4-5 yürüyüş yapıyorum bir de bu ara tuzlu suda sıcak havuz var bildiğim steril bi yerde orda yüzmeye başladım
Ssmmra MystryYYy bende snein gibi sık yiyorum günde 5 öğün kesin ekmek çok yeme öğünlerin sık olsn az olsnn en sağlıklısı yoksa bende duramiyorm midem kaziniyor
MystryYYy Ssmmra ekmek yemeyince doymuyorum ben ya ya ekmek olcak ya makarna pilav vs olmalı yoksa hic doymuyorum cnm . 🤔
Esraerdl Nida_Y 30 +2 🤗sırt ve bel ağrısı çok fena ya yatma yatılmıyo oturma oturulmuyo 😶çok zormuş şimdi anlamaya başladım.. Hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize🤗
MystryYYy Nida_Y bende zayif baslamadim gebelige. Daha dogrusu zayifliyordum 12 kg verdim hamile oldugumu öğrendim diyet kaldi tabi 😅 suan dada 4 kg aldim . Annem bundan sonra alirsin diyor yarin tam 30 haftalik olcaz bakalimm
Hilalsny Nida_Y 27haftaligim bende psta katilabilir miyiimm :) Benimde cok hizli ve uzun yurudugumdr kasiklarim agriyo resmen cocuk asagiya dusmuste kasiklarda sikismis gibi sertlesiyo dinlenince geciyo😂 bide goguslerim asiri hassas
Nida_Y Hilalsny aynen aynen bende aynı şeyi hissediyorum hep de hızlı yürürüm alışkanlık olmuş unutuyorum hamileliğimi hızlandığım an kasıklarımda ağrı ve çiş baskısı 😅
esengl_ Nida_Y oo çok güzel sen çok iyi yapıyorsun yoga ve yüzme en iyileri ağrımaz tabi ağrımasın da inşallah. Yüzme bana da dedi de doktorum burda öyle uygun ortam yok. Yoga da yapma demişti riskli gebelik diye ama tekrar sorayim onu da. Teşekkür ederim 🤗