AsenaEmre Nevriyebak Çikolata Tatlı yemeden bende duramıyordum . Şuanda tatlı değil ekşi tuzlu ne varsa onları yiyebiliyorum . Turşu ile aşk yaşıyoruz bu aralar 😂😂 ama inan bende çok merak ediyorum önümüzde uzun haftalar var 😔😔 sağlıklı olsun da farketmez diyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor 🌸🌸👼
Nevriyebak A-F-B bende et kesinlikle pişiremiyorum pişen ete de yaklaşamıyorum aynen o durumdayım bakalımö nolacak 😅
Mrn47 Nevriyebak bende hep tatlı aşerdim, ama oğlum olucak nasipse 😂😊😊 herkes kızın olucak diyordu, herkes şok 😂 yani yemekle alakası yok bence böyle şeylerin
Nevriyebak A-F-B insAllah bakalım herşey bizim elimizde ne kadar sağlıklı beslenirsek evlatlarımıza o kadar faydası olur insAllah
Mpy Nevriyebak oğlum da aşırı derece de limon turşu suyu erik çekti canım .. sindi 8 haftalık hamileyim aşırı derece de tatlı yiyorum içimden kiz geçiyor .. ya tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi teorisi bence yanlış bir bilgi :))
Nevriyebak Mpy bak işte kimi yorumlardada tutmuş o 😅 nasıl bir karmasıklık YaRabbim. Herkes banada oglun olacak diyor tatlı yemememe ragmen içimde ilk öprendiğimde kız hissi vardı duygularım katloldu erkek diye diye hislerimi kaybettim 😅
Ozlemust A-F-B yoktur bence bende etten tiksindim tam kurban bayramına denk geldi ilk hatalarım birde 😱erkek benimki