Yenianne001 Nevriyebak hiç alakası yok diyorlar ama ben ilk tulumba aşerdim. Onun harici bi şey aşermedim 17. Haftadayız %90 erkek, cuma günü tekrar göreceğiz 21. Haftada da detaylı ultrasonumuz var
Gizemceylan Nevriyebak pek alakası yok sanırım ama ben tatlıyla arası olmayan biri olarak aşırı tatlıya düştüm oğlum olucak 💜
Oykununannesi55 Nevriyebak benim bir hafta erik diye gezmediğim dükkan kalmadı 2 gün sonra hamileliğimi öğrendim 16 haftasında prensesimi 💜🤗
Deneyces26 Nevriyebak bende 8 haftalığım tatlı yiyemiyorum soğudum bende tatlı ekşi limon mandalına yiyorum hep Rabbim önce sağlıklı sonra hayırlısını nasip etsin inşallah
Nevriyebak Deneyces26 bende deliriyordum 2 3 gündür kayınvalidem bulmus sağolsun almış grtirmiş zaten 3adet satılıyor manavlara bakın insallah bulursunuz
Buslee Nevriyebak bende 22 haftalık hamileyim kesinlikle bağlantısı varmış aynılarını bende yaşadım tatlıyı çok sevmeme rağmen çok fazla tüketemedim ekşi ve tuzluya dayanamıyordum ve bir kızım olacak💗🌸 allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin🙏🏻😊
Ozlemust Nevriyebak bende tatlıdan tiksindim helede şerbetlilerden ama erkek cinsiyetimiz 20.haftadan sora tekrar canım tatlı çekmeye başladı. İlla aşerdiğim tatlı bir meyve oldu ama tatlı hakkı derler 😁🤔🤔
Zeyneplena34 Aynurr16 resmen sizinle aynı durumdayim limon ve Ayva mide bulantıma da çok iyi geliyor tatlıdan tiksindim bakalım bizim ne olacak 7 haftalık benimde 😂
kerimannesi Nevriyebak bende cok tatli yiyorum oglum olcak oglan sag tarsfts olur diyorlardi ama bnmki sol tarafta ya hayirlisi onemli olan saglik
Buketkucuk Nevriyebak Ben pek aşermedim henüz ama ben bir ilişkisi olduğuna inanmıyorum🙆🏻♀️ Ben ekşiyi de çok yiyor ve istiyorum tatlıyıda
Nevriyebak A-F-B bende et kesinlikle pişiremiyorum pişen ete de yaklaşamıyorum aynen o durumdayım bakalımö nolacak 😅
Ozlemust A-F-B yoktur bence bende etten tiksindim tam kurban bayramına denk geldi ilk hatalarım birde 😱erkek benimki