Brcccc Irmaktan merhaba ne yaparsam yapayım kesinlikle geçmiyor kayısı da yiyorum suyu da ılık içiyorum yoğurt da tüketiyorum ama asla geçmiyor bir de o kabızlığın yarattığı kasıl ağrısı 😖
Umksanbe Irmaktan bi ara bendede oldu karnım çatlayacak gibiydi doktorum ilaç verdi bir kereye mahsus kullan dedi öyle geçti doktorunla bi görüş istersen
Selin2 Irmaktan Anladım haklısınız, rabbim tez zamanda sifa versin cok zor bir durum insallah atlatırsınız🥰🙏🏻
Irmaktan isilayaslan32 duphalac şurup bagimlilik yapıyor bir süre sonra bağırsakları tembellestiriyormus
Selin2 baby0615 açıkçası kabizligin makatima ve bacaklarıma verdiği ağrıdan diğer agrılarima odaklanamadım diyebilirim, sancımda oldu tabi,ama ilac kesinlikle işe yaradı ve gecti cok şükür hamdolsun🙏🏻
Beyziikoo Ozge20ulu Evet öyleymiş ya inanın çok üzüldüm kullanmayı bıraktım bir hafta falan şimdi geri başladım 2 tane içmeme rağmen yine aynı sorunu yaşadım 😔😔 Kontrole gittiğimde varsa başka bi ilaç talep edicem 😔😔
isilayaslan32 Irmaktan ben bi kez kullandım sonrada düzeldi zaten tekrar kullanmama gerek kalmadı şükür