sukran97 ikizminikler ilklerde çok güzeldi 17. Haftaya kadar hiç sıkıntı yaşamadık ama göbeğim büyüdükçe bazen bel ağrım falan oluyo bide göğsümün altında ki kemikler batıyo sanki karnım gerginleşiyordu doktorum korkuttu biraz açıkçası beni ağrınız var dedi ama nts ye falan sokmadı progestan iğne ve kapsül kullanıyorum şimdilik bakalım haftaya detaylı için perinatoloji doktoruna gidicez ona da sorcam sizde oluyomudu böyle durumlar
ikizminikler sukran97 ikizler mi canım birden şiştiği için karnın gerilip ağrımıştır beni 20 lerde progrstana başlattı akşamları belinin arkasına top koy koltukta otururken sağa sola hareket et rahat etmişti benim belim öyle
2010-2013 ikizminikler kızım ve oğlumla hindistan cevizi olduk 🤗 size ne zaman doğum yapacağınızı söyledimi doktor. Birde kaç gramlar kuzularınız. Benim doktorum max.37 hafta dedi bana… Çok mu soru sordum🤦♀️❣
ikizminikler 2010-2013 şuan herşey güzel dedi bu haftadan sonra tansiyonunu kontrol et dedi iş yapmanı istemiyorum dedi ama ben hala duramıyorum aşağı çok baskı oluştu magnezyum verdi ama tam rahatlamış değilim ikizler 37-38 de alınır felan dedi benim 37. Haftam ocak ayına denk geliyor bende onu bekliyorum zaten 🌿 çokta kalması insana zulüm ya şuan taşımak zorlaştı. Yeterki evimize sağlıklı girsinler. 2 kilo görünüyorlar ama çıktıklarında kaç olurlar bilemiycem
ikizminikler Esra0508 aynıymışız sizin doktor ne diyor ne zaman alırız dedi 😊 kiloları felan iyi mi şuan
Minnakhamis ikizminikler ay maşallah bizede nasip olur inşallah o günleri görmek 🤲🏻 Bizde 🥑🥑 olduk 🙈😂 15+4 🌸
ikizminikler Minnakhamis e bende daha dün 5. Haftamdaydım o kadar çabuk geçiypr ki hayret edeceksin inşallah rahat geçirirsin o zaman daha güzel geçecek 💕
Basak0503 Benim yavrularımm henüz fasülyeler 🙈😍ay sizin minnaklar ne güzel meyveler olmuşlar, çok mutlu oldum hepinizin yorumunu okurken🥰😍 inşallah bizde sağlıcakla hepsini görürüz🙏
ikizminikler Esra-dmr çok erken öğrenmişsin 😁 dikkat et de benim gibi olma banada biri kız biri erkek dedi 16. Da ikiside kız çıktı 😂
sukran97 ikizminikler evet ikizler deniycem dediğinizi sağolun tavsiyeleriniz için sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızA🥰❤️
2010-2013 ikizminikler Ay vallahi öyle rabbim hepimize kolaylık versin benimde 30+1 1400,1260 kiloları çokmu az bilemedim. Birde artık uyumak bile imkansız heryerim şiş 20 kilo aldım bu son 7 hafta nasıl geçecek acep. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşaallah:)