Serapnur ogrencianne35 bence var canım benim ilk gebeliğimde testte tek çift hiçbir şey çıkmadı Test bozuk sandık bizde cama koyduk bi yere gidip geldik çift olmuştu sonra kan testi verdim hamileymişim testler insanı yanıltabiliyor kan testi vermelisin 😊🙏🏻
Happybsrn ogrencianne35 o zmn var gibi ama sen yinede testi tekrarlanmalısın bnce çünkü böyle rengi bozuk gibi 🤗
Fatma7666 ogrencianne35 kimyasal gebelikte olabilir en garantisi kan testi kan testi verin emin olun derim 🥰
Bebegim2 ogrencianne35 4 5 dakikada çıktıysa vardr cok yenidir benimde adet gunumden once yaptığım için boyle çıkmıştı
Duygu0707 Merhaba benm ilk testim de boyleydi 2 3 gun snra tekrar yapin eger ki cizgideki koyuluk artacaksa hamilesiniz 😄
Elisabeth001 Canım bu arkadaşın da beş dakika sonra böyle olmuştu ama hamile değildi bir kaç gün daha bekle bence 🤗 hakkında hayırlısı
Irmakayla Canım seni ümitlendirmek istemem ama aynısı benimdi hatta daha bile silikti 2 gün sonra tekrar yap belli olur
Merveeee45 https://imgyukle.com/i/YavxPI kızlar ben hayal görüyorum galiba var mı bişey adetime iki gün kaldı 😞