Merrvvee Makbule7995 günde bi bardak nane limon içtim ve c vitamin ağırlıklı meyve yedim bol su iç tayhlot önerilmiyor sende içmem mümkünse
Makbule7995 Merrvvee taylotu aldım da içmedim canım bende aynen günde bir bardak nane limon içiyorum mandalina yiyorum 3-4 tane günde
Merrvvee Makbule7995 bir haftada zor iyleştim ilk 3günü çok zordu birde hastanede yattım grip olduğum halde 😒
Merrvvee Makbule7995 yok canım kendimi iyi biliyorum çünkü herşeyin tadını aldım arada burnum tıkalıydı acaba korona mı oldum dedim 🤓 çok şükürki düzelince kokuda alıyodum valla zor 🥴
Makbule7995 Merrvvee canım burun tıkanıklığı bende de var ve o kadar çok zorluyor ki beni burnum tıkalı olduğuna ağzımdan nefes alıyorum o da boğazımı kurutuyor burun tıkanıklığı için bir şey yaptın mı açılması için
Makbule7995 Merrvvee aynen mentollü damlalar bir tık açıyor sonra yine kapalı 😂 sinirden gülüyorum artık
Yenianne001 Makbule7995 canım ben de burun tıkanıklığı sinüzit geçirdim 10 gündür. Sadece buhar kullandım. Su kaynatıp buharına durdum rahatlattı