Ates2020 Sssevgiii vallahi ilk kızımda 15 kg aldım 63 Len hamile kaldım 78’den doğuma girdim. Geri 23 kg verdim iki sene içinde ama bana sor nasıl verdiğimi. Bebeğimin sağlığı çok şükür yerinde ama fazla kilo bize zarar o yüzden kendimizi frenlememiz lazım
Sssevgiii Ates2020 ay ne bileyim yok emzirirken verirsin yok doğumdan sonra zaten ilk haftada gidiyor diye çok duydum ilk hamileliğim tabi tecrübem yok dikkat edeyim bari madem zor veriliyor😀
Ates2020 Sssevgiii bende hiç biri olmadı kişiden kişiye değişiyor canım kardeşimin hemen gitti benimki sporla gitti
icegul Ates2020 bende aynıııı. 58le kaldım. İlk 3 ay hiç almadım. Sonra bir almaya başladım 8. Aya kadar 12 kilo aldım. 70e gelince garip bir şekilde durdu kilo alımım 😂😂 70de sabitim şuan. Bebiş kilo alıyo ben almıyorum. Hayretler içindeyim
icegul Ates2020 inşallah. Bende çok korkuyordum sizin gibiyken. 15 kilo alcam herhalde diyodum ama çok şükür durdu
Ght Noktataneninannesi ilk 20 hafta istahim hiç yoktu ve tatlı herşeyden çok tiksinmistim yiyemedim hiç 6 kılo verdim sonrasinda açıldı iştahım ama öyle yine deli gibi değil tatlı yiyorum herşeyi yiyorum hareketi fazla yapiyorm yürüyüş yapıyorum çok şükür iyi gidiyor 😌