Noktataneninannesi Ates2020 masallah canım biraz dikkat etmekte fayda var benimde bunyem hemen kılo almaya yatkın korkuyorum hamıle kalmak icin 94 ten 78 e dustum
Sssevgiii Ates2020 surat ekşitmeyin 24. Haftam bitti 8 kilo aldım 68im şuan bebişler iyi olsun gerisi halledilir bence😀
Ates2020 Noktataneninannesi Ben 64’ten 58’ye düştümSpor ve diyetle sonra hamile kalmışım haberim yok. Hala da zayıf duruyorum sporun faydası. Devam ediyorum hala sporuma 30 dakka olarak 3 gün spor 2 gün Dinlenme şeklinde
Ates2020 Sssevgiii vallahi ilk kızımda 15 kg aldım 63 Len hamile kaldım 78’den doğuma girdim. Geri 23 kg verdim iki sene içinde ama bana sor nasıl verdiğimi. Bebeğimin sağlığı çok şükür yerinde ama fazla kilo bize zarar o yüzden kendimizi frenlememiz lazım
Aslihan_40 Noktataneninannesi 23. Haftamdayım 66 kiloyum 6 kilo aldım ve doktorum çok kilo almışsın dedi sizce normal mi fazla mı ?
Eessrra Canım bende 46 kiloyla hamile kaldım şuan 20+2 haftalığım ve 50 kiloyum tam sanırım kilo alamıyorum pek
Rotinda17 Noktataneninannesi 76 ile hamile kaldım şuan 30 haftalığım ve 92 kg olmuşum oturup ağlayasım geliyo 🥴
emrv Noktataneninannesi 46 kg ile hamile kaldim 11. haftadayim su an 49 kiloyum. Bilemiyorum ki az mi çok mu bence herkesin bünyesi bebegi ve gelişimi farkli doktor odakli ilerlersek daha iyi olur birbirimizle kiyaslama yapmadan ☺️
asra42 @Noktataneninannesi 85 le hamile kaldim 93 kiloyum 34+5 haftalik hamileyim ikinci bebeğim boyum uzun oldugu için rahatim😄