S-B-U-A Burcumsu selam canım, hayır yapmadım. Bugün adet günümden de 1 gün geçmiş oldu. Hiç bir lekelenmemde yok. Çok az mide bulantım başladı. O yüzden daha fazla heyecan yapmamakn için tekrar test yapmadım
Nazan123 ikiiPrensensAnnesi hemen oldu ama adet oldum ilginc olani igne oldum ama adetim ilk gun kahve lekenme oldu 2.pembemsi oldu sonra birden kesildi anlamadim hala fallarda bebek cikio cnm😁
ikiiPrensensAnnesi Nazan123 korunma iğnesi mi ?? Hemen olduysa gebesin bnmde oyle oldu kan verdim ogun 36 çıktı bnce kan ver ona göre dikkat edersin bide iki gün yada daha erken olup biten heleki azsa o adet deil yerleşme kanamasıdr
Nazan123 ikiiPrensensAnnesi catlatma ignesi canim cok ilginc geldi adetim bitti simdi yine adet olacakmisim gibi agrio belim ama idrar testim gecen hafta negatifi kan mi versem
ikiiPrensensAnnesi Bence ver emin olursun ama hiç pes etme umudunu kırma Rabbim tez zaman tatlı bi bebiş kucağına verirsn🤲 @Nazan123
ikiiPrensensAnnesi Bnm ilkinde gelmişti bi gun oldu kahverengiydi bilmiyorumdm bende tabi korktuk gecenin 2si 3 ü acile koştuk doktor normaldır ddi 🤭galiba ilk gebeliklerde sık oluyo şuan üçüncü bişi yok 🤷