Burcumsu Aliye987 Merhaba ben 4 gün önce yaptım silik çıktı bugün yaptım hiç çıkmadı. Son adetim 16 kasimdi. Neden böyle oldu ki ya:(
Aliye987 Burcumsu canm testlere hic guvenim yok benim cunki cok hayal kirikligi yasadim bu postdaki testde hep yalnis cikariyo bendede pyle oldu kipkirmizi bi cizgi gittim kan vermeye 0.100baska marka twst yaptim silik bile yoktu bildigin bariz negatif
S-B-U-A Burcumsu aaa konuşmuştuk sizinle 1 gün arayla test yapmıştık benimde silik bir çizgim vardı ama tekrarlamadım. Belki testte bir problem vardır
Nazan123 Yasemin0728 ay inan cok sevindim hayırlısı olsun rabbim sagsalim kucagina almaya nasip etsin🙏 bu arada yasemicim sen igne sonrasinda kac gun degerlendirmisdin
Yasemin0728 Nazan123 çok sağol canim. Rabbim sanada ve isteyen dileyen hayalini kuran herkese nasip etsin. İgneden sonra bı dolu bı boş olarak 1 hafta değerlendirdim sadece kalan bı haftayı değerlendiremedik misafir gelmisti
Nazan123 Aliye987 aynen cnm inadina da hep bu markayi veriorlar haklisin 2.cizgi belirgin olmadigi surece golge cizgiye aldanmamak lazim
S-B-U-A Benim bir sağlıksız gebeliğim oldu onuda çok erken öğrenmiştim ve süreç çok yıpratıyor insanı doktora git gel falan o yüzden testte yapmayacağım daha 1 hafta doktorada gitmeyeceğim doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama 🤷🏻♀️
Burcumsu S-B-U-A Ben de sizin gibi düşünüyordum benim de bi kaybim var onu da adet günüm gelmeden öğrendim bu defa öyle yapmayacağım dedim ama sadece demişim ne yazık ki🙈🙂
S-B-U-A Burcumsu Bence biraz rahatlayalım, belki minik mucizeler bu sefer bizimle kalmak İçin çabalıyordur 😍
tosya_08 Nazan123 benim de aynı olmuştu ilk test yaptıgımda silik çıkmıştı 2. Yaptıgımda hiç çıkmadı negatifti adet günüm geçince kan verdim pozitif şimdi 17+2 deyiz bnce günün gecince kan ver hayırlısı olur umarım😍
Nazan123 tosya_08 cok guzel olurdu ama adet oldum cnm tum belirtiler de vardi beyaz akinti olsun mide bulantisi belkide pskolojikdi