Beste34 ben internetten en uygun olanını aldım canım. Nerden aldığımı hatırlayamadım. Ben aslında çok ümitsizdim artık. Hiçbirşey kullanasım yapasım kalmamıştı. Okadar çok şey denedimki anlatamam. Her yazılanı denedim yaptım. Her denediğimde olmuyordu. Ben içten içe dedim artık kendime yok ya ben tüp bebekte denesem olmıcak galiba diyordum. Buraya kayıt olduğumda çok sevdiğim bir üye ile arkadaş olduk özelden hala görüşürüz onunla. Kaç kere söyledi bana dene bu yöntemi nolur bak ben bu şekilde hamile kaldım şahitsin diye. Ben yapmadım. Aralıkta tüp bebek yaptırcaktık bu yöntemi deneyimde sonra yaptırayım tüp dedim. Çünkü biliyorsun tüp bebek az para değil yani, bir de olmaması, hayal kırıklığı.. sadece para olarakta değil psikolojik etkileride fena. Neyse tamam ya yapcam dedim.
canım, ovulasyonda çift çizgiyi görene kadar yani yumurtlama olana kadar soğan kürü içtim sabah akşam aç karnıma ılık. Adetim biter bitmez soğan kürüne başladım. Ovulasyon testimde 3 gün sonra çift çizgi gördüğüm için soğan kürünü 3 gün kullanabildim sonra bıraktım. Birde prowomen kullandım, günde 1 tane aç karnıma. Adetimin 2. Günü başladım. Suya atıyosun toz zaten Eriyo, onu aç karnına içiyosun. Eşimde sorun yoktu ama onada erkekler için olanını kullandırttım promank. Bukadar.
Soğan kürü tarifi: orta boy soğanın birinci kabuğunu yani kırmızı kabuğunu soy, 4′e böl, 1 su bardağı su olan tencereye ocağa koy. Kaynadıktan sonra 5 dk kaynat ocaktan alıp süz. Ilıyınca içilecek.
Detaylı yazdım lütfen dene. Olmazsa en fazla üzülürsün yine ama napalım belki olacak.