mommysweet hayırlı olsunnn allah sağlıkla kucağınnıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin Allah aminnn :):):) çokk mutlu oldummm peki doğal şartlarlamı kaldınız yoksa tedavi ile mi :)
Nasippp Mucizee80 yaaa canım akşam aklıma geldin naptı aceba DİE sora bişey oldu unuttum vallahi çok sevindim kendim gibi ya allahım gönlünüzden geçen muradı nasip etti sizlere kucağınıza da almayı nasip etsin 😍🥰
Mucizee80 Nasippp çok şükür canım çok şükür sabaha kadar uyumadım bacaklarımın titremesinden yürüyemyrdum hastanede çok umutsuzdum tutmadı diye Rabbim dualarımı kabul etti ilk defa mutluluktan gözyaşı döktüm
Nasippp Mucizee80 ay çok güzel duygu inanılmaz bir his çok iyi anlıyorum seni ☺️ Eşin ne yaptı ay valla çok sevindim çok çok hele bide büyüsün hareketleriyle kendini belli etsin daha da mutlu olacaksın 🥰 değerin kaç çıktı canım inş sağlıcakla kat kat artar
Mucizee80 Nasippp telefonla öğrendik zaten telefona yapıştı ağladık sarıldık ikide bir kahkaha atıyor hiç böyle mutlu olmadm diyor canım 3.gun embriyosydu transfern 10. Günü 15.9 çıktı 10 üzerine gebelik diyoruz önemli olan artması dedi gebesin gözün aydın dedi
Nasippp Mucizee80 Evt canım önemli olan artması maşallah subhanallah kat kat artsın 2 gün sora tekrar ver kan bize de haber ver ama 🤭☺️
Mucizee80 Nasippp canm kan verdim bugün 50.2 olmuş artms pazartesi günü son kez verip inşallah yükselirse kese için randevu vereckler 😍🥰
vuslatim34 Mucizee80 canımm çok sevindim çookk biliyordum bu haberi alacagını söylemiştim sana . Çok bekledin Rabbim nasip etti. İnşallah saglıklaa kucagına alırsın . darısı bana artık 🥰
Mucizee80 vuslatim34 çok şükür canım çok bekletti ama sonunda yüzümü güldürdü inşallah yükselerek gider değerim sana hep dua ediyorum Rabbim sanada nasip etsin hiç umudum yoktu inan ki Rabbim izin verince zamanı gelince oluyorms
Mucizee80 vuslatim34 amin canım aminn senden de güzel haberi alırız inşallah inanıyorum çok az kaldı 😍
Ersoylurkye Mucizee80 hayirlisi olsun canimm saglıkla kucagina alirsin insallah cok guzel bi duygu rabbim dileyen isteyen herkese yasatsinn❣❤
Mucizee80 Ersoylurkye amin inşallah arayan herkese nasip etsin beklerken döktüğümüz göz yaşları mutluluk gözyaşlarına dönsün inşallah🤲🏻
Hayalleredogru Gözün Aydın canım çok mutlu oldum insanın inanası gelmiyor benimde tüp bebek gebeliğim var rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Mucizee80 Hayalleredogru inşallah sağlıkla kucagmiza alırız şaka gibi geliyor hala test gününü bekliyor gibiyim hep negatf görünce pozitif görmek şaşırttı sanırım 🙈