Tugce1450 37,hftamazdayız kzlar dün kontrolumüz vardı ve 3500kılo geldık :) doktorumuz 39.hgftamzda sezaryana alıcak, ackcası korku heyecan karmasık bısey ıcındeym, benım merk ettıgım iri bebek dunyaya getırenler varmı? Bebekte herhngı bır skntı oluyormu?
Gunsss Tugce1450 maşallah 🧿 benim oğlumda öyleydi o haftada 39 da Sezeryan oldum 3770 doğdu. Çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı hatta daha kolay ele avuca geliyorlar 😁 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🌺
Arifcaninannesi Tugce1450 cnm neler tükettin mesela bebek için muz peynir ceviz süt kilo aldırıyor ama ben oglumd atukettim hepsini oğlum 3 kilo doğdu ama ben 8 kilo verdim anlam veremedim bu döngüye 🙈
1PrensAnnesi Tugce1450 😂yooo hiçte sıkıntı değil nasılsa sezaryen ballı ballı öpersin tontik yanaklardan oğlum iriydi
Gulsurmeli Tugce1450 tam olarak 3500 kilo normal doğumla doğmuşum 🤭🤭hiçbir sıkıntı olmuyor ve bebek büyüdüğünde iri bir birey oluyor kendim öyleyim çünkü 💁🏻♀️💁🏻♀️😁
Asyakuzusu Tugce1450 Doktor banada 3,500 kg demişti. Ama 3,200 kg olarak doğdu. Ele avuca gelmesi daha iyi ya.
Tugce1450 Babyy1S hay masallah canım :) benım 37hftam 3500 39da alıcm dedı doktor hc normal dgum ıhtımalını bıle knusmadı. Senın doktor ıyı normal olur dıyeblmıs
Aysegul_2822 Tugce1450 ben ilk bebegimi 4040grm ikincisini 3950 grm geldi dunyaya normal dogum cok sukur br sknti olmadi
Ayseninannesi Aysegul_2822 ya maşallah boyunuz uzun mu acaba benim Dr bebek iri sezeryanla alırız dedi ama boyuda kısa değil yani 3 cm bile fark eder diye düşünüyorum çok zorlandiniz mi acaba sonrasında iri bebek doğuranlar genelde sorun yaşamış
Aysegul_2822 Ayseninannesi benim boyum 1.72 ilk oglum 50 cmdi ikincisi 52 cm cok sukur hic br sknti yasamadim as hastasi oldugum icin sadece bacaklarimdn yana sknti oldu 10 gun falan siddetlo bacak agrisi cektim cok sukur sonra toparlandim
Ayseninannesi Aysegul_2822 oda tuzu biberi diyelim bende 168 ebe bana şöyle bı baktı normal doğum için müsait kalcan falan dedi ama ins normal dogum olur ilk gebelik çünkü Allah nasip ederse sonrakiler için aynı yerden kesilme düşüncesi çok uzuyo beni teşekkür ederim bunları okumak rahatlatiyo
Aysegul_2822 Ayseninannesi rica ederim ben iki cocugumda hep doktorlar bana kesinlikle dogamazsin iri bebek zor seni szryn yapacgz diyorlrdi bn hep isimi Rabbime biraktim cok dua ettim hamd olsun Rabbim bni darlatmadi insallah szi de darlatmasin hayirlisi ne ise oyle gelsin dunyaya minik kuzu
Seduru Ayseninannesi boyum 1.60 benim 4 kilo doğdu kızım ve normal doğum yaptım. Doktor bana hatta boyun kısa normal biraz zor dedi ama çatım doğuma uygunmuş boyla alakası olduğunu sanmıyorum
Tugceasel_ Tugce1450 annem 4 kg doğum yaptı sezaryen hiç bir sorun yaşamadı erkek kardeşim şimdi 5 yaşında 😊 Benim bebeğimde baya iri haftasına göre baya önden gidiyor bu şekilde büyümeye devam ederse bende sezaryen olacağım henüz 23 haftalığız 🤭🧿
Ayseninannesi Aysegul_2822 Allah razı olsun bende başından beri hep dua ediyorum Allah bağışlasın bebeklerimizi
Aysegul_2822 Ayseninannesi amin canim amin Rabbim hayirli kul hayirli ummet hayirli evlat etsin hepsini acilarini gostermesin insallah