Seydahmet Bası doktorların tarzı o. Ben de fazla rahat olmasından dolayı başka bir doktora daha gittim fakat o da beni evhamlamdırdı geri doktoruma döndüm. Kimisi pimpirikli oluyo. Ben stressiz geçirmeyi tercih ettim
Burcusrkn Seydahmet evet genel anlamda tarzı o ama zaten bu süreçte stresli olan gebeyi daha çok tedirgin edebiliyor böylesi doktorlar, iyi yapmışsınız rahat olanla devam etmekle
Burcusrkn deletedmom24 ben de 44 kiloyum ama yemem gayet iyi vitamin eksiğim bile çıkmaz şükür bebeğin gelişimi de gayet iyi ama dedikleri can sıkıcı işte 😒
Burcusrkn tco henüz girmedim detaylıya, ama sadece bana karşı değil bütün hastalarına ayni şekildeymiş, doktor değiştircem öyle görünüyor
Domatesimm Burcusrkn ben 28. Haftama kadar her haftasonu 3 saat yol gidip geldim 16. Haftamda 15 saatlik otobüs yolculuğu yaptım 😒
Burcusrkn Domatesimm bana sadece karşıya kadar gidebileceğimi söyledi o da 1 saati geçmeyecekse dedi, bana da biraz abartı geldi tabi , üstelik benim riskim oldugu için değil hiç bir hastasına izin vermiyormuş
Domatesimm Gerçi Yolculuk için doktor tabi riskli olsa önermez de çok değişik geldi yani tetanoz yaptırma demesi ve zayıfsın falan ne alaka yani. 😒
Burcusrkn Kadze işin ilginç yanı şu ki bebeğin gelişimi gayet normal, ben zayıf olduğum için ileriki zamanlarda gelişmezse gibi varsayımlarda bulunuyor , ortada bişey yokken yani ,değiştircem mecburen
Lamelif Burcusrkn bu doktor nerde çalışıyor merdiven altı bir yer mi sağlık bakanlığına bağlı değil mi?
Burcusrkn Lamelif medipol hastanesi, tabi ki sağlık bakanlığına bağlı üstelik özel üniversite hastanesi
Aliasaff Burcusrkn direk doktorumu değiştiririm o ne öyle ya benim ilk 1. Ay da 40 kiloydum sen nasıl taşıyacaksın bu çocuğu dedi kilolu olsam daha kötü dedim sonra zaten ister istemez kilo alıyorsun şimdi 59 kilo oldum bebiş te 38+4 2.800 oldu çok şükür sağlıklı da seni şimdiden rahatsız ediyorsa bırak ve ayrıca Tetanoz aşısı vurulmazsan eğer hastanede yada sana yapılan herhangi bir iğneden pas geçer kanına ve zehirlenir bebeğin duyduğum en bilinçsiz doktor o gerçekten o tedbir amaçlı bir aşıdır 2 doz vurulur ve ilk dozu çok önemlidir .