Dimplesgirll 34 haftamda cumattesi günü istanbuldan Ankara’ya geldik mola vere vere geldim çok şükür bi sıkıntı olmadı
deletedmom351 Bhrygz Vallahi canım kusura bakma ama bi doktor gebe bi kadına moral vermeli kadına öyle şeyler söyleyip moralini bozuyorsa onca yılı boşuna okumuştur benim gözümde.
Esa Söyledikleri hakkında bişey diyemem ama tavrı hoş değil moralini bozuyorsa doktorunu değiştir ben hamileyken 3 ayrı doktora gittim son üç ayda ondan önce kaç kere daha değiştirdim. Benim kilo alimim fazlaydı gittiğim bi doktor yine iyi yemissin son aylarda yerinden kalkamazsin sen artık demişti ama bunu şakacı bi tavırla demişti beni rahatsız etmemişti gülüp muhabbet etmiştik senin doktorun tavrı sert olmuş
Burcusrkn Esa daha 1 ay önce bu doktora geçmiştim taşınma yüzünden değiştirmiş tim ama mecburen yine değiştireceğim
Heather Burcusrkn değiştirin madem neden bu dr la devam ediyorsunuz? Bu zmna kadar yaptırdığınız tahlil vs alıp gidin başka doktora🙂
Merrcimek Burcusrkn Tövbe tövbe biz 28-29. Haftamda Bodruma tatile gidicez kısmetse dr um uçağa binebilirsin arabayla da gidersen kuralı biliyorsun 2 saat arayla mola verip yürümen lazım dedi. Ben kilo almayayım diye uğraşıyor ben biraz kiloluyum o yüzden acaba riskli durumun mu var canım. Eğer yoksa çok abartmış
Burcusrkn Merrcimek yok bütün hastalarına aynısını yapıyormuş canım öyle dedi risk yüzünden değilmis yani
Murvetguven3446 Merrcimek yasen1 şuan bende onu kullanmaya başladım zaten kuzum daha 2. Gün kullanıyorum inşallah geçer gerçekten hem korkutuyo hemde nefes alamıyomuşum gibi oluyo bide astım hastalığım da var malefes 🤦
Esen Burcusrkn doktorunu değiştirmen mümkün değil mi sakinlestircegine.. sana zayıfsın beslenmeyecek diyo kilosu olana şeker tansiyon hastasi olursun der o zaman bilemedim. Ama riskli gebeligim varsa yolculuk ve tetenoz konusunda haklı benim 1.30 saatlik yola dahi gitmemi istemedi doktor 4 aydır anneme gitmiyorum onlar geliyor ve tetenoz aşısı için sağlık ocağında ki ebe onay almamı istedi doktordan bu gibi durumlarda yapılmıyor diye sen başka bo doktor görüşü daha alil haraket et tabi için rahat etmeyecekse
Burcusrkn Esen risk olduğundan değilmiş bütün hastalarima yol konusunda 9 ay boyu izin vermiyorum dedi ayni şekilde aşıyı da yaptırmıyor kimseye, daha 1 ay olmuştu doktor değiştireli taşındığımız için ama belli ki yine değiştircem
Esen Burcusrkn doktor bulmak çok zor gerçekten bende çok dolandım sonunda gönlüme uygun olanı buldum darısı sana
deletedmom24 Burcusrkn ben iki haftalık gebeymişim bilmiyordum denizliden istanbula gittim uçakla.. basınçla kasıklarım ağrımıştı mahvoldum 😞 Ama seninki fazla üzerine gelmiş 45 kiloyla gebe kaldı kuzenim bebek bir hafta önden bile gidiyor. Bir iki doktorla daha görüş derim ben o seni rahatlatmıcak da kim rahatlatıcak.
Burcusrkn deletedmom24 ben de 44 kiloyum ama yemem gayet iyi vitamin eksiğim bile çıkmaz şükür bebeğin gelişimi de gayet iyi ama dedikleri can sıkıcı işte 😒
Sheisagirl Burcusrkn ben senin haftanda hiç kilo almamıştım 52 kiloydum üzülme canım. Şimdi de 5 kilo aldım sadece 27 haftalığız. Önemli olan bebeğin saglığı. Ve bence kesinlikle yaptır aşını. Doktorunu da degiştir sana moral vermesi gerekirken seni üzmeye hakkı yok
Gudigudi Burcusrkn ben 33. Haftamda doktorumun yazazagi raporla binecegim ucaga. 18 haftada hic bisey olmaz. Fazla evhamli bi doktor galiba.
ZeyooZ Burcusrkn valla ben 2kere doktor değiştirdim 3. De kaldım. Diğer ikisiyle bi şekilde enerjimiz kafamız uyuşmadı. Doktorun psikolojik olarak da desteklemesi hoşgörülü olması gerekiyor bence. Değiştir kafan rahat etsin
Bhrygz Burcusrkn ben size karşı bir çıkışta bulunmadım.Aslında bakarsanız yorumumda size tavsiyede de bulundum doktorunuzu değiştirebilirsiniz diye.Ben insanların bu cahilliklerine ve körükleyici tavırlarına kızıyorum.Zaten karşılarında aklında soru işareti olan bir anne adayı varken bu şekilde düşüncesiz yorumlarda bulunmaları çok yanlış.Herneyse umarım sizin için en iyisi olur.iyi günler dilerim
tco Burcusrkn yaa neden ole yapti ki ? Detayliya girdiniz ki acaba suyunda vs birsey mi gordu ki. Ben 18. Haftamda ucakla gezmeye gittim 3 gun boyunca gunde en az 15 km yurudum. Doktoruma gitmeden bir hafta once sormustum . Git gez eglen demisti. Siz baska bir doktorada mi gorunseniz🤷🏻♀️
Burcusrkn tco henüz girmedim detaylıya, ama sadece bana karşı değil bütün hastalarına ayni şekildeymiş, doktor değiştircem öyle görünüyor
Kadze Burcusrkn doktorun fakülteden diploma aldığına emin mi? Bebek gelişimi zayıf olabilir bunun uygun bi dili vardır tetanoz asısına hayıt demen ne munasebet aile hekiminde hanileliğin kayıtlıysa eben seni arayıp ası ıcın su hagtada gel diyor zaten biran once doktorunu degıstırmelisin
Burcusrkn Kadze işin ilginç yanı şu ki bebeğin gelişimi gayet normal, ben zayıf olduğum için ileriki zamanlarda gelişmezse gibi varsayımlarda bulunuyor , ortada bişey yokken yani ,değiştircem mecburen
SevDin Burcusrkn ben olsam hemen bırakırım mecbur değilsinki parana geçer sözün milyon tane pırlanta gibi doktor var zaten hamilelik stresli bir süreç birde doktorun üstüne tuz biber olmasına müsade etmezdim
Minikmucizem1 Burcusrkn ben 27 haftalikken yolculuk yaptim otobüsle hemde agridan adanaya tetenoz aşısı da sart ne manyak doktorms o