krmsv kızlar sat a göre 6+4 haftalık gebeyim değerim 1800 küsür ne zaman kalp atışı duyulabilir henüz gitmedim doktora gittiğimde duyayım istiyorum inşallah
34_21_23 krmsv kontrole gidince usg de tam haftanızı öğrenirsiniz. Dediğiniz gibi 6 haftayı bitirmişse kalp atışını hafif duyabilirsiniz 🙏🏻
krmsv Mavi87 olabilir canım reglim çok düzensizdi zaten geçen ay da 49 gün regl olmamıştım yumurtlama geç muhtemelen
34_21_23 krmsv büyük ihtimal geç döllenme olmuştır Buda gayet normal birşey zaten sağlıklı olsun da 🤲🏻
Mavi87 krmsv ozaman senin 8.haftada falan duyabilir canım. Çünkü benin 4 haftalıkken hcg 2149 du bende şimdi 6 haftalığım. Yarın gitcem randevuya. Sen 49 günde adet oldum diyosan 8. Haftada falan duyabilir
krmsv 34_21_23 geçen pazartesinden 70 ile basladı 2 gün arayla düzenli artışla 1800 oldu bugün düzenli arttığı için dış gebelik korkum kalmadı pek ama bilemiyorum
Mavi87 34_21_23 kıyasladım çünkü arkadaş ile aynı haftadayım kalp atışını nezaman duyabilirim diyor. Kalp atışı hcg 1000 lerde duyulmaz. En az 6bin iken duyulur. Boşuna hastaneye gitmesine gerek var mı?
Mavi87 krmsv bhcg değerin 6000 olmalı. Seninde geç döllenme olduğu için biraz daha beklemelisin. Şükür Rabbim nasip etmiş ❤
krmsv Mavi87 bugün 1800 çarşamba 3600 olursa cuma yada cumartesi duyulabilir mi 6000 geçer gibi çünkü sizce?😅
Mavi87 34_21_23 mesajımı dikkatli okumanızı öneririm. Zaten geç döllenme diye cevap veriyorum? Neyin tartışmasını yapıyorsunuz benimle anlamadım
34_21_23 Mavi87 hanımefendi ben size güzellikle tebessümle birşey söyledim ne tartışmasından bahsediyorsunuz? Bu forumda iyice kimseye birşey söylenemez olmuş. Güzelliklebbirşey söylüyoruz onu bile yanlış anlıyorsunuz şaka gibi
34_21_23 Mavi87 ilk yorumunuza istinaden yazdım ben onu. Orda da sadece betadan bahsetmiştiniz. Asıl siz beni bir daha anlamayı deneyin