NurSema01 annesininkelegi bende dayanamadım sağlık ocağında ebeye sordum normal artık yeri daralıyor dedi 🤷🏻♀️
Cicisannecik Elby belimde ve karnımda hafif ağrılar hissetmeye başlıyorum yavaş yavaş sanki regl günüm yaklaşıyor gibi normal mi acaba bu da 😁
2subat Cicisannecik Ah keşke benimde böyle şeylerim olsa daha büyük dertlerle uğraşıyorum bende ocak annesi olucam nasipse ama oğlumun acelesi var biraz her an erken doğum olabilir kan tahlillerim idrar tahlilim kötü çıktı rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cicisannecik 2subat rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı haftadasınız sonuçlarınızda neler çıktı ki erken doğum riski oluştu 😶🤔
anneebrulice 30 haftalığım bende günsonunda ayaklarım çok fena şişiyor ve yatarken sağa sola dönmem çok zor oluyor şükürler olsun tattıran rabbime Allah isteyen ve kıymet bilen herkese tattırsın bu duyguyu 😊🌸
2subat Cicisannecik Sağol canım allah razı olsun 34 haftalık şuan hafta olarak iyi ama bebeği zehirliyomuşum idrarımda protein kaçağı çıktı ciğer geliştirici iğne vuruldum bakalım bugün tekrar test yapılacak hayırlısı artık