Talhahafsa Bebeğin rahme yakın olduğunu öğrendim bugün böyle olupta erken dogum yapmış yada yapacak olan var mı 21+3 deyim ben
Elifdilara Talhahafsa benimki de aşağıda canım baski yapiyor hatta 19 haftaligim.yatiyorum dinleniyorum doktorum oyle dedi.
Betulll Talhahafsa benimde cok asagdaydi cnm bol bol dinlendim cok sukur cikti yukari 23+3 haftalik olduk
Meydeyyy Talhahafsa benim bebişde aşağıda 23 haftalığız erken doğum riskim var karnımın içi full ödem toplamış heralde oda baskı yapıyor çok ağrısını çekiyorum doktor hiç kalkmicaksin dedi inşallah çıkarlar yukarı 😔
Temmuz Talhahafsa benim hep aşağıdaydı hiç de yukarı çıkmadı şimdi 34 haftaya giricez inşallah böyle geçiyo günler yani 2 aydır aşağıda ama yapacak bişey yok arkadaşımın da öyleymiş, çok yorma kendini ama Allahın izniyle bişey olmaz moralini hep yüksek tut
Talhahafsa Elifdilara benimde sırtım ağrıyor uyuyamıyorum 3 yastıkla bile dinlenmek benım için imkansız gıbı bişey 2 yaşında oğlum var ve çok yaramaz bı ev süpürsem yada oyuncakları toplasam yerden karnım taş gıbı oluyo
Elifdilara Talhahafsa oo o zaman isin cok zor canım yaninda destek olacak kimsen yok mu birinin sana bakmasi lazim.benimde oglum var ama anaokuluna gidiyor aksam da babasi idare ediyor.duzenli yatip dinlendigimde bebegin hareketlerini hissediyorum yukarda oluyor.dinlenmek cok onemli bence
gulistanm Talhahafsa benimde oyleydi suan 30 haftalik oldu gecen ay acilmam da olmustu bu yuzden smdilik yine toparladk bol bol dinlen bol su ic asagida oldugu icin bnde bobrek buyumeside olmustu sirtiniz agriyorsa mutlaka doktorunuzla gorusun
Talhahafsa Elifdilara eşim inşaatta çalışıyo ramazan olduğu ıcın sabah 4 de gidip oglen 12 de geliyo uykusuzluk basladından beri ev işini yapıyo sağolsun silip süpürüyo o yapiyo ben ortada gezerken yoruluyorum resmen uyku olmayınca dinlenmek çok zor oturdum yerde uyyorum
Talhahafsa Temmuz kıloluyum o yuzden de korkuyorum erken doğar diye şimdiye kadar 3 4 kılo aldım ılk hamilelikten kalan kilolar bunlar
Talhahafsa Mrvahmt dinlenemıyorum ki oğlum da küçük kucağa falan gelmek istiyo almasam bile otururken kucama oturuyo karnıma baskı yapıyo napıcam böyle bilmiyorum 😞
Seyran Talhahafsa benimde öyle 34 haftadayim benimde 30 cmmis😕 umarim 2 3 hafta dayanir.. benimde ufak bir kizim var üstelik hic birakmiyor beni.. durmak yok malesef dua edin lütfen 🙏🏻
Seyran Talhahafsa canim yasar Allah korusun öyle deme. Simdi yenidogan uniteleri cok. Premature doganlar icin imkanlar oldukca fazla. Dua et 🙏🏻 haftasinda gelir insaAllah canim,üzülme
Talhahafsa Seyran elimden bı tek dua edip dikkat etmek geliyo zaten okurdum duyardım 6 6 bucuk aylık doğumları düşükleri cok üzülürdüm ben dayanamam heralde derdim Rabbim o acıyı yaşatmasın bütün bebek bekleyenlere 🙏