Mutluuyuvaa Sol kasığımda bugün kramplar giriyor. Aniden ayağa kalkınca yada bir anda ani hareket yapmasam bile ilk defa bugün çok oldu ne yapmalıyım kötü bişeymi acaba
Gul2127 Mutluuyuvaa ben de 18+1 dün geceden beri bi sağ bi sol kaşığımda batmalar oluyor huzursuz oldum artık
Emlyyyy Mutluuyuvaa Kasikta kramplarim benimde senin haftalarda basladii birden kalkıp oturma magnezyum iyi geliyor
Esosun Gul2127 bende 17+4 teyim göbeğimde bi gerilme bi ağrı var sanki kalbim göbeğimde atıyor gibi sizce büyümeden kaynaklı olabilir mi? Benden öndesiniz bilirsiniz😊
Mutluuyuvaa Gul2127 Esosun Yenianne001 Aysima23 Hanımlar peki bebek hareketlerini hisseden varmı kaynanam diyor nasıl hissetmezsin bi sıkıntımı var aklımı bulandırdı çok kötü oldum sizde durumlar nasıl
YNB Esosun bendede vardi göbek deligim fırlayacak gibi ağrıyordu kafasıymış bebeğin geriliormus ondanmış doktorum ultrasyonda gösterdi :)1 şuan 18 haftaligizz
Esosun Mutluuyuvaa canım ben pıtırtılar gıdıklanmalar hissediyorum ama benim 2. Gebelik bu ilki 19 haftalıkken kaybettim ☹️
Esosun Zuzu3321 ya canım birde ben bundan 7 ay önce 19 haftalıkken düşük yaptım korkuyorum da ama onda ağrım yoktu kaç saattir sadece uzanırken ağrım geçiyor ve sırtüstü yatınca ☹️ Ne yapcam bilemiyorum 🤷🏼♀️
Mutluuyuvaa asena21 peki daha önesinde karnında sanki cimcikleme gibi oldumu ben onu hareket sanmıştım bi ara da değil galiba
asena21 Mutluuyuvaa yok oyle olmadi yani tam anlayamadm dedigini ama kramplar olr bnde oluyor hala ozellikle küçük tuvaletim geldiginde daha da artiyor