mrv_b Derenannecik45 valla minicik uçuk kremi satıyorlar hiç bir işe yaramıyor hepsini kullandım hemen hemen dediğim gibi tek çare fucidin 🤷🏻♀️
Derenannecik45 mrv_b evet haklısınız minicik kremlerden aldım hiçbir işe yaramadı şimdi sürdüm fucidin acısına derman olsun hepsini tek tek sürüyorum 🥺
Kuzucumm Derenannecik45 benimde ilk aylarda cok çıkıyordu farmasinin ayni sefa kremi cok iyi geldi bana cikmaya başladığı an kullandim bir kere daha cıktı ve bitti cok şükür bir daha çıkmadı ara ara yine sürüyorum kremi dene istersen
Derenannecik45 Kuzucumm evet çok kötü hamilelikten önce yılda bi kere çıkardı ama hamilelikte bu durum 2 haftada bire çıktı şuan biri iyileşmeden diğeri çıkıyor bide riskli yani😭
Kuzucumm Derenannecik45 benimde öyleydi ya yemek yiyemiyordum doktora söylemiştim oda uçuk kremlerini kullanamayacagimi söyleyince aynî sefada buldum şifayı cok şükür 🙏
Defnelokusu Derenannecik45 eczaneden alabilirsin küçük antibiyotikli valla beni tek o geçirdi 3 günde yoksa ben mahvolmuştum
Mom092 Derenannecik45 yaaa cok kotu ucuk bendede cikmisti kendi gecsin diye bekledim suan iz kaldi daha kotu oldu 😣 doktora git krem falan yazdır
_sumeyyebedir7_ Derenannecik45 doktora gidin ama tahta kaşık ısıtıp üstüne basmak diyeyim çok ısıtmayın yakarsınız korkutmak derler ben hep öyle geçirdim rabbim acil şifalar versin
mrv_b Eliftrhn47 valla sadece uçuğa sürüyorum. Geçenlerde yine kaşınıyordu azıcık sürdüm çıkmadan söndürdü. Bebeğim doğdu şimdi 5. Ayına girdi bir sıkıntı yaşamadık😬
mrv_b Eliftrhn47 sivilceyi bilmem ben sadece uçukta kullanıyorum çünkü uçuk kremleri fayda etmiyor en az 2 hafta sürüyor geçmesi. Fucidin 3 günde döndürdüğünü keşfettim o yüzden sürüyorum 🤷🏻♀️