Derenannecik45 TeacherrMom çok teşekkür ederim evde uçuk kremi stoğu var bağışıklık kazandı galiba uçuklarım o kremlere 😭
mrv_b Derenannecik45 fucidin antibiyotik içerikli. Hamilelikten önce keşfettim çok işe yaradığını yoksa benimde bütün ağzıma yayılırdı bi çıktığı zaman. Ama gebelikte riskli olabilir dediğim krem. Yine de az az sürdüm çünkü bütün ağzıma yayılmasını önlemek istedim işe yarıyor ama kullanmak size kalmış 😇
istanbul3434 Derenannecik45 sarimsak basmayi denediniz mi? Biraz yakiyor ama acisini aliyor. Geçirmedi tabi tamamen.
Derenannecik45 istanbul3434 evet sarımsak sürdüğümde sabaha kurumuş oluyor direk kurutuyor ama kokusu gebelikte midemi aşırı bulandırıyor keşke öyle olmasa 😭
Dilaam Derenannecik45 mutlaka doktora git ama ucun çıkacak yer yara olmadan yani çıkmadan sizi hissettiğim an tahta kaşık ısıtıp sıcak sıcak kendini yakmadan basarsann çıkmıyor geri kaçıyor 😀
Derenannecik45 Dilaam ah ah keşke bilseydim gece kaşıntısıyla uyandım yapardım anladım çıkacağını engel olamadım 😭
Derenannecik45 Kizcek onu yapıorum evet indiriyor şişini ve sızısını alıyor artık uçuk konusunda uzman oldum diyebilirim hamilelikte 2 günde bir çıkmaya başladı
Ebruklfgul Derenannecik45 lokman hekim gibi bi yerden karadut şurubu alın çok faydalı oluyo. Sürekli ağzımdaki yaralardan bıkmıştım tek iyi gelen şey o oldu hamileyim doktorum önermişti bidaha çıkmadı şükür. Bitkisel yan etkisi felan yok.
Derenannecik45 Ebruklfgul ayyyyy Allah razı olsun bunu büyük annem söylemişti ve unutmuştum Allah sana ne istiyorsan versin bunu çok duymuştum hemen yarın alayım 🥰🙏🙏
Thysn23 Bazen bi sorundan kaynaklı bazen enfeksiyon dan dışarı atıyor benimde çok çıkıyor asiviral diye bi uçuk kremi var sürüyorum kaç güne kurutuyor
Derenannecik45 Thysn23 evet şuan üstünde asiviral var hamilelikten önce hap olarak kullanıyordum rahattım ama şimdi atamıyorum kremini sürüyorum 😭
mrv_b Derenannecik45 valla minicik uçuk kremi satıyorlar hiç bir işe yaramıyor hepsini kullandım hemen hemen dediğim gibi tek çare fucidin 🤷🏻♀️
Ebruklfgul Derenannecik45 cümlemizden razı olsun :) cümlemizin kalbine göre versin Rabbim. Şurubu dayanabildiğiniz kadar bi pamukla bastırın 2-3 güne geçiyo ve bidaha çıkmıyo.