Selin2 Toprakdag süt kansızlık oldugu icin cok içemiyorum son zamanlar kefiri icmeye başlamıştım dedim acaba o mu yapti ayy bilemiyorum hic ilk kez oldu yani bende de böyle neyse ki cok şükür şurup işe yarıyormuş öğrendik 😌🙏🏻
Toprakdag Selin2 ben bunu yaptıktan sonra şurubu bıraktım vinalac vermişti doktorum probiyotikli vitamin
Selin2 minikcasper Haklısınız bende duzenli olarak kefir içiyordum, su , kayası vs ve de cok yemekle icmekle aram olan biri degildi ilk kez oldum ama ölüyorum sandım yani o derece olmasa zaten ilacida kullanmazdim rabbim kimseye yasatmasin gerçekten 🙏🏻🙏🏻
minikcasper Selin2 bende ilk kullanmak istemedim idare ederim dedim ama en son baya kötü oldum keşke eziyet çekmeseydim kullansaydım. Kabızlık yüzünden hemoroid oluştu başta kullansaydım hemoroidde olmazdım. İşte analık heöen ilaç kullanmayalım diyoruz daha betrr oluyoruz.
Selin2 minikcasper ya cok gecmis olsun kesinlikle haklısınız, bende de dikisler vardı iste rahim de açıklık oluştu 26. Haftamda dikmislerdi açılma olmasın diye ıkınamadım mecburen ilacı içtim 😔
minikcasper Selin2 teşekkür ederim sizede geçmiş olsun siz daha dikkat edin sizin daha önemli ilacı kullanın düzene sokuyor bağırsakları ihmal etme 🤗
Selin2 minikcasper çok teşekkür ederim🥰 rabbim sag salim kavusmak nasip etsin insallah bebeklerimize de🥰