Arsu1661 Selin2 duphalac die Bi şurup war doktoruna sor eğer izin verirse kullan çok etkili bende başlarda kabızken kullanmıştım doktorum önermişti
Neslihan1903 Selin2 doktorundan dupalac şurup iste al der büyük ihtimal yemeklerde. Yarım saat önce iç hemen etkisini gösteriyor 🤗
Toprakdag Selin2 ben sabahları aç karnına 2kuru incir 2bardak sıcak su içiyorum kaç aydır var o rahatlattı çok şeyler yaptım
Selin2 Arsu1661 Doktorumuzla görüştük bize de bu surubu vermiş ne kadar sürede etki ediyor acaba gücüm kalmadi resmen😭
Arsu1661 Selin2 şuruptan sonra bol su iç merak etme Bi kaç saate inşallah olur biraz da kayısı ye üstüne onun da bol su iç sonrası biraz ishal oluyo o da zor ama olsun 🤭☺️
Selin2 Neslihan1903 içtim bekledim ve aglayarak çıktım resmen yapamıyorum her yerim ağrıyor ve uyustu resmen ıkınamiyorumda korkudan acı cekiyorum 😭😭
Neslihan1903 Selin2 ıkınma zaten sabırlı ol düzenli kullan düzelir birde Demir kan ilacı falan mı kullanıyorsun
Ala Benim de hazımsızlık şikayetlerim oldu doktorum kefir içmemi önerdi sabah aç karnına bir bardak iç dedi doğal probiyotiktir. Faydasını gördüm. Doktorunuza sorun derim önerirse kullanırsınız.
Selin2 Ala kefir içiyorum evet cok faydali ama kabizlik icin etkili olmuyor malesef ilac iyi geldi suan allaha şükür
Selin2 gzm1234 İlac iyi geldi cok şükür bende 1 saatte anca etki etti doktorunuza danışın sizde kullanın allaha şükür rahatlatti kus gibiyim salak salak gülüyorum suan
Selin2 Arsu1661 cok sukur etki etti ilac bir saat sonra ama öldüm sandim resmen hic böyle olmamıştı daha önce ne zormuş 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kuyumcu Selin2 ben her aksam kuru incir yiyip su içiyorum hemen etkiliyor birde kuru erik ıkı gunde bırde nar bunlar bagırsakları calıstıran seyler bır kc gun devamlılık gosterın belkı etkı eder