Elif12-02 34_21_23 ne güzel birdaha yaşatmasn inşallah rabbim benm iknciydi bu şeklde yaşadm ilkinde bebeğimde sağlıklı dünyaya geldi şimdi adetimi görüp daha sonra kalmayı düşünüyorum inşallah
34_21_23 Elif12-02 ozaman Allah’ın izniyle bir daha tekrarlanmaz ilgi sağlıklıysa. genellikle sağlıksız bebekler yaşamıyor kalbi duruyor sizede Allah bir daha yaşatmasın
Srnysl Elif12-02 canım valla yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ben ilk gebeligimde kürtaj oldum patolojiye gitti herşey temizdi doktor iki ay korunun dedi ama ben araştırmalarım sonucunda doktoru hiç dinlemedim kanamam on gün sonra bitince ilk ilişkide hemen hamile kaldım ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi doğurdum kürtajdan sonra rahim temizlendigi için hemen hamile kalınır mis ama kürtajdan sonra hemen hamile kalırsam da kendine çok dikkat etmelisin ilk üç ay çok önemli çünkü
Elif12-02 Srnysl yaa ne güzel canım çok sevindim bende ilk adetimi beklicem folik asit kullanıcam benmde tahlillermde bi skntı yok ama daha patoloji sonucm cıkmadı doktorum genellikle sağlksz gebelik olarak yazıyolar dedi artık bakalım hayrlısıyla inşallah sorunsz olur bu sefer
sehrengiz_8 Elif12-02 kadın doğum uzmanına kan pıhtılaşma sorunum olabilir mi diyeceksiniz ve sizi genetik bölümüne yönlendirecek ya da direkt hastanelerin genetik bölümüne gidip ben gebelik kaynı yaşıyorum deyip söyleyin bu testi yaptırın
Elif12-02 sehrengiz_8 ben doktoruma söyledm oda bana eğer kan pıhtılaşması olsaydı ilkinde olurdu dedi suandafa tahlillerin temz dedi bana
Srnysl Elif12-02 canım ben göbekten iğne kullanıyordum hepatit b hastasıyım onun için yeni evliydik o zamanlar dikkatsiz davrandık korunmayı beceremedik o ara hamile kalmışım maalesef canlılığını yitirmiş ti çok şükür ondan sonra iki sağlıkli hamileliğim oldu şuan üçüncüye hamileyim İnsaAllah sizde de bir sıkıntı çıkmaz Allah yardımcın olsun canım 🤲🤲
halitefe Elif12-02 yok canım olur mu öyle şey kan pıhtılaşması her gebelikte etkilemeyebilir birçok kişi var ilk çocuğu sağlıklı olup 2. 3. 4. Bebeğini kaybeden çoğu kan pıhtılaşması çıkıyor ve iğne kullanıyor
Elif12-02 halitefe umarım yoktur öyle bsey bana tahlillernde sıkntı gözükmüyo temiz dedi pataloji sonucumu beklyrm işte
Gizem2312 Elif12-02 doğal sebepler dendi. Genetik olur dedi doktor araştırma yapmadı. Valla şimdi riskim var mı yok mu bilmiyorum. Daha doktora gitmek için erken diye gitmedim. Bugün öğrendim daha kan testiyle
Ahsenleyl Ben de 8 haftalıkken kürtaj olmuştum,doktor 2 adet geçir dedi tam da öyle oldu,2 kez adet oldum 3.ay hamile kaldım şükürler olsun,darısı başınıza hayırla inşallah💖
mrv_b Elif12-02 hayır çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık. 16. Haftamıza girdik herşey normal seyrinde. Darısı size 🙂
Elif12-02 Ahsenleyl anladım canım hayırlı olsun inşallah sorunsz sağlıklı bi şeklde kucağna almak nasib olur🙏