Asya94 Flower3 ben Bülent Kars’tan aldım fıyatı zaten riskli bir gebelik geçiriyorum bu fiyat Zorunlu fiyatı mı bilmiyorum ama 6500 genel anestezili Bülent beyden hariç asla başka doktor da doğuramam galiba bir tek ona güveniyorum 😃
Flower3 Asya94 biz 2020 sonunda sorduk , 5200 civarıydı sezeryan , size neden yüksek dedi onu tam anlamadım ama belki riskli gebelik olduğu içindir genel aneztazili nasıl oluyor tam anlamadım 🙂
Flower3 Asya94 bize de 15.haftada söyledi gösterdi :) , sonra detaylı ultrasona girdim 20.haftada ama o zaman cinsiyetle ilgili bişey demedi ama aynıdır diye düşündük
Asya94 Flower3 aynen detaylıda bana da söylemedi tekrar … şimdi sırada şeker yüklemesi var haftaya bende planda
mommy_bee Flower3 bende bulent karsa gidiyorum central hospital yada acibadem olacak ama acibademle ilgili fikrim yok. Central hospitalda yakın zamanda arkadasım oldu 27 haftalik dogum yapti. Uzun sure yogun bakimda kaldi bebegi ve memnun kaldı. Ben zaten yoğun bakımı iyi olan bir hastane sececegim. Covid durumunda acibadem kabul ediyormus ayri dogum servisi varmis ama central hospitalda var mi bilmiyorum.
Asya94 Flower3 central hospitalın yoğun bakım ünitesi muhteşem kizlar!! Bülent bey acibademde de mi doğum yaptırıyor?
Burmur Asya94 Asya94 merhaba bülent beyde ve özellikle centralde doğum yaptınızmı tecrübelerinizi merak ediyorum