Flower3 Central Hospital kozyatağı 2020-2021 doğum yapan ya da yapcak olan var mı ? Birbirimizi bilgilendirelim🌸💕🤩
Mishi Flower3 ben onceki gebeligimde orayi dusunuyordum ama dusuk yaptm maalesef. Ama orda dogum yapan arkadaslarim var cok memnunlar
Flower3 Bu konuda yorumları olanları ve güncel fiyattan haberdar olanları bekliyorum 🙃 ben 2020 fiyatlarını biliyordum
senell Yakın bir arkadaşım orada yaptı. Memnun kaldı. Ben de Medical Park Göztepe için başlık açtım. Ama sadece bir kişi yanıtlayabildi. 😢
senell Geçen hafta pazartesi yaptı. Cengiz Kolata doktorunun adı. Ertesi gün hemen taburcu olmuşlar. Çok memnundu.
Chaala89 senell benim ablam da Cengiz bey ile dogurdu. Cengiz bey eski GATAli diye biliyoruz. Ablam cok memnun kalmisti
Mysfelf Ben yarım saat önce görüştüm 2021 bormal doğum 4000 tl sezaryan 6500 tl figen hanıma muayeneye gideceğim 210 tl figen hanıma giden var mı aramızda??
Miraybostan Mysfelf ben çok tatlı dilli ve şirketten bir çok arkadaşım onu tercih etmişti.Herkes çok memnun doktor hanımdan🙏🏻
mommy_bee Flower3 bende bulent karsa gidiyorum central hospital yada acibadem olacak ama acibademle ilgili fikrim yok. Central hospitalda yakın zamanda arkadasım oldu 27 haftalik dogum yapti. Uzun sure yogun bakimda kaldi bebegi ve memnun kaldı. Ben zaten yoğun bakımı iyi olan bir hastane sececegim. Covid durumunda acibadem kabul ediyormus ayri dogum servisi varmis ama central hospitalda var mi bilmiyorum.
Flower3 Asya94 birde Bülent Kars dan mı doğum fiyatı aldınız merak ettim 😊 ben central hospital da bildiğim zorunlu sezeryan 5500 TL
Asya94 Flower3 ben Bülent Kars’tan aldım fıyatı zaten riskli bir gebelik geçiriyorum bu fiyat Zorunlu fiyatı mı bilmiyorum ama 6500 genel anestezili Bülent beyden hariç asla başka doktor da doğuramam galiba bir tek ona güveniyorum 😃