• ÖneriGündem
  • Keşke bu uygulamada açılan postlara foto koyabilsek 🙏🏻😊

deletedmom25 yok yok yapmamaları hayırlı olur 😂 şimdi düşündüm de saçma sapan soruları düşündükçe millet birde üstünde kaynanasın fotosunu atar mış. Ahada bu benim kaynanam 😂 toplu beddua yuhalama vs vs çıkar şimdi. Manyak çok 😂

[bilinmeyen] çok doğrusun canım sitenin birinde paylaşan oluyodu 😂

TospikAnne haklısın canım çok güzel bir yaklaşım düşünce paylaşırlar kafayı fena kırmışlar gülüyorum inanki eşim diyor bunları okuyup bana sarma karıcım ben sana yanlış yapmam benimde psikolojimi bozdular 🤣🤣🤣🤣🤣

TospikAnne ay kıyamam adamlar bizi boşayacak yakında eşim diyor ne kadar manyak var buraya toplanmış hastane doktor yok gibi allah yardım etsin hepsine ama bizede yazık okumayayım diyorum okuyorum cevap yazmayım diyorum yazıyorum

Ya evet çok güzel olurdu😍😍

TospikAnne onu yani akıntı, bebegin bezini, hatta gögsunu, düşürdügü kumu, taşı, göbegini cekip cinsiyet tahmin edeni bunların hepsi malesef ki facede ki gruplarda var 😂😂😂

TospikAnne aynen bende istiyom cooookkkk en azindan cicilerimizi gösteririz

[bilinmeyen] hahahah oda dogru

biz burdaki bicok anneyle Bbm adli programda konusuyoruz resimleri aldklrmizi fikir paylasmlarmizi orda yapiyoruz 🤗bu arada numara gozukmuyor kod ile giris yapiliyor gelmek isteyen olursa bekleriz

deletedmom25 apple dada vsr andoidde var canm bbm adli programi indiriyosun ben kendi kodumu veriyrm beni ekliysm bende gruba aliyrm seni bu kadr 🤗🤗

9 gün sonra

ozdenarda bu fikir paylaşımlarına bende dahil olabilir miyim? Sıkıldım artık bu forumdan hep aynı konular

Bi bayan eşinin cinsel organı ile ilgili soru sormuştu. Bu programın fotolu halini düşünmek istemedim. Cinsel organlar fora 🙂