Tgce_19 Muane olurken eşimin de yanımda olmasini istiyorum ama pandemiden dolayı şuan gittiğim hastane eşimi yanıma almıyor kalp atışında bile almadı eşimi yanımda olmasına izin veren odasına alan bir doktor var mı onerebileceginiz hanımlar
Mom42 Tgce_19 Canım ben medovaya gidiyorum orası almıyor ama medicanaya giden arkadaşım eşinin de girdiğini söyledi böyle birden fazla kişi almaları ne kadar doğru tartışılır ama medicana alıyormuş haberin olsun
Gulsen4224 Tgce_19 canım özel büyükşehirde alıyorlar eşini muayenede ve ayişe günenç Hanım çok iyi bir doktor ilgilenmesi bakması muayenesi gerçekten çok güzel detaylı anlatıyor 🌸kesinlikle öneririm 🥰
Tgce_19 Gulsen4224 ya gerçekten mi ilk gebeliğim bunlara ihtiyacım var gerçekten çok teşekkür ederim ❣️🤗
Angelkljh Gulsen4224 canim sanırsam senin doğum 2 ci sen ilkini de mi büyükşehir de yapmıştın bişey sorucam çok post açtım ama kimse dönüş yapmadı
Gulsen4224 Tgce_19 rica ederim cnm git dene istersen bir kere yine hoşuna gitmez ise değiştirirsin otur konuş dinliyor baya bilgilendiriyor eşimi çağırıyor birlikte bakıyoruz ultrasondan bak babası bak annesi böyle yapıyor şöyle yapıyor diye çok hoş karşılıyor cnm annemde kız kardeşimde doğumunu yaptırdı memnunlar gerçekten dene istersen bir kontrol için🥰💕
Tgce_19 Angelkljh akademi hastanesi alanur güvene gidiyorum canm iki kere gittim bı kese için ilk öğrendiğim de bide kalp atışı için ama eşimi almadı üzdü buda beni de eşimi de ikimiz de çok heyecanlı idik ilk bebeğimiz neyin ne olduğunu da bilmiyoruz tabi muanesi falan güzel güler yüzlü ilgili ama eşim bir kere de olsun bebeğimizi ultrason da görmek istiyor o yüzden farklı bir domtor arayışına girdik bir kereliğine mahsus da olsa eşim için 🤗🥰
Gulsen4224 Angelkljh ikinci hamilelik cnm ama doğumu orda yapmadım maalesef çok isterdim kontrollerim orda oldu ama doğum olmadı şimdi bu ikinci bebekte doğumun o hastanede olacak
Angelkljh Gulsen4224 peki normal doğum mu oldu sizinkiler sezaryan mi camim ben de Allah izin verirse 2 ay sonra orda doğum yapıcam
Angelkljh Gulsen4224 Gulsen4224 ha canım sesaryandayken bebeği ailelere mi teslim ediyorlar yoksa anne yanın da mı duruyor ameliyatayken benim ilk oğlum Selçuklu da olduydu ailemin yanına verdikleri ben amelaytayken sizin ki nasıl oldu merak ettiğim nokta buydu canım