Dilemege Zeynocel çok ilgili bi doktor herşeyi çok ayrıntılı anlatıyordu fakat bizim maddi durumumuzu biraz zorladı bende işten çıkınca o yüzden bırakmak zorunda kaldım tavsiye ederim tabikide 😊
Dilemege Deniz1634 bana hiç 4 boyutlu resim vermediler en çok ta buna üzülüyorum açıkçası sadece 1 tane 3 boyutlu resmi var oğlumun o kadar
Deniz1634 GizemY95 bu kemik bey dediğiniz Zübeyde hanımda daha önce çalışmış o memikbey mi Acaba benmi yanlış hatirliyorum
GizemY95 Deniz1634 buyuk ihtimal oyledir cunku tum zubeydedeki doktorlari dagittilar baska yerde de memik beye randevu gormedim acikcasi.
Deniz1634 Dilemege benim iki oğlumda yoktu bunda da cektiremicem eşim tır şoförü yolda oluyo ben gemlikteyim bursaya gelemem otobüs vs kullanmıyorum şuan getirecek kimse yok çok üzgünüm ama maalesef.
Deniz1634 GizemY95 Zübeyde zamanlarında memikbeyin hastası çoktu ama bir kaç kişi pek iyi bahsetmemisti ozamanlar benim doktorum serhat tatlikazan di ona gidiyorum kontrole. Şimdi nerdedir hiç bilmiyorum serhat beyi.
GizemY95 Deniz1634 bazilari ozele de gecmis olabilir ama nette bulamiyosaniz bulmaz zor olabilir tabi.