Mom091 Oldi dua et insallah olmasin canim mide bulantisi kusmak cok kotuuu 😣 neler yasadim varyaa klozetin basinda acardm gozumu
byzza16 Oldi aynı bende öyleyim keseyi göremedik diye acaba şimdi mi gitsem randevuyu mu beklesem diye kuruyorum kafamda. Benimde ilk gebeliğim ve biraz erken öğrendiğim için vakit geçmiyor asla ☺️
byzza16 MKrasnic banada aynısını dedi canım rahmin kalislanmis şuan gebeliğe hazır demişti ama işte insan kafasında kuruyor ya kese olusmassa gibi bir çok şeyler düşünüyorum
MKrasnic byzza16 evet , ben o an bile hamile olduğuma inanamıyordum ama zaten bu güzellikler de böyle oluyor :) sakın bunu strese çevirme Allah güzel haberler duymayı nasip etsin
ogretmmenanne byzza16 çok normal ben 4 haftalıkken 137 betayla öğrendim. 2 hafta sonra gel dedi. 6 haftalıkken kese ve yolk kesesi vardı bebek yoktu. Ama kese sağlıklı doğru yere yerleşmiş dedi. Bebeği de 8. Haftada gördük kalbini dinledik. Şu an 27 haftalığız 🌸 darısı size. Acele etmeyin sabırla bekleyin.
Gamzeakd byzza16 teşekkürlerr 🥰 hepimiz sağsalim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Elifgrgn byzza16 4 bucuk haftada gördüm keseyi 7+1 bugun hem kalp atışı hemde ikizleri öğrendim kisiden kişiye değişir bu sıkıntıya sokma kendini hersey iyi olur duzene girer 🤲🏻🤲🏻😊😊
Elifgrgn Elifgrgn gerci o zaman da betam 43 bindi doktorum şaşırmıştı ama tek kese vardi bisey diyememisti bugun netleşti 😊😊
Elifgrgn byzza16 allah razı olsun canimm inşallah herkese dileğim kucaklarına sağlıkla sihhatle alsinlar
Yusufaras81 Benim değerim de 810 çıkmıştı 30 Kasım’da yaptırdığım tahlil sonucunda şuan 5 haftalığım tam olarak çarşamba gününe randevu aldım kesemizi görmek için inşallah sorunsuz şekilde bende görürüm keseyi görmeden içim tam rahat edemiyor 🤲🏻🤲🏻