• Öneri
  • Spinal sezeryan acilll bakar mısınız sütüm gelmiyorr

Minikprns1 Merhaba canım öncelikle strese girmeyip bebeğinin yanında sağlıklı oluşunu düşün ve sürekli emzirmeye çalış süt gelmese de bebek emsin. 2 gün sonunda mutlaka süt gelir diye biliyorum. Ama kendini strese sokmaman lazım güzel düşün güzel olsun. Bol su iç ve hurma ye. Bebeğini iki göğsünden de emzir ve doğru emzirdiğinden emin ol. Belki de yanlış emzirmeden kaynaklıdır sütün gelmemesi

Minikprns1 Canım arkadaşların da dediği gibi bol bol emzir göğsüne sıcak masaj yap bulgur pilavı soğan dereotu hurma ye ağrıların için kahve iç bol bol vücut ağrına da iyi gelecektir. Bide bence mama vermekten çekinme bu o kadar kötü birşey değil bebeğin hemen seni bırakıp mamaya geçmez çünkü bizde aynı sorunları yaşadık bebeğimiz sarılık oldu hu sefer bununla uğraştık çocuk doktorumuz eğer emme iştahı varsa günde 4 tane 60 cc lik mama verebileceğimi söylemişti

Minikprns1 sıcak suya göğsünü buharına ver yanma ama kanalların yumuşar banyodan sonra gelir zaten o zamana kadar mama desteğine devam edin sarılığı artmasın

Minikprns1 canım süt gelmese bile bebeği emzir birde sıcak suyla masaj yap ve kendi elinle sağ baş parmağın üstte diğer dört parmak meme altında kalsın o şekilde sürekli sağ illaki gelecek sütü gelmeyen hamile yok telaş etme sağmayı ihmal etme birde yavaş yavaş açılacak bol bol su iç sudan daha iyi süt yapan birşey yok

Minikprns1 Sakin ol. Ağrılarınnazalacak. 1 hafta 10 güne ayakta olmuş olursun.☺️
İlk önce eds yöntemi ile. mama ver bebeğe emzik/biberon tutturma seni emmez. Sütüm yok deme yine de emzirmeye bak. Yani eds ile.besle.hem.emzir hem mama ver. Ten tene temas yapın. Duş al gögüslerine özellikle sıcak su tut. Beynine de sütüm var bebeğimi doyurucam,beslicem diye komut ver.
Duşta gögüslerine masaj yap. Sağar gibi.. Immm Petibör bisküvi, kuru ısırgan otu çayı demle.iki fincan iç.. Bunlar sütünü getirecektir. Rezene içme. Rezene süt yapmaz aksine azaltır.. Hımm dut kompostosu kuru dut onu iç. İnternette tarif var.

Minikprns1 önce emzir kanalların açılmaya başlasın ardından mama ver canım. Ben öyle yaptım 3-4 gün damla damla gelir zaten normal. Sütünü artıracak şeyler tüket. Ben humana stil kullandım, kuru incirin faydasını gördüm ama en önemlisi bol su iç 👍🏻 Mutlaka geliyor ben umudumu kesmiştim hep mama verdim ama sonunda geldi 1 aydır mamayı 2-3 günde 1 kere veriyorum anca

bburcu evolvia almıştk bizde sevmedi sanırım ne zaman versem kusuyo