EbrarBostanci-81 Merhaba anneler 14 haftalığız Son bir haftadır canım acayip çilek istiyor. Şu an aklımda olduğundan gözüme uyku girmiyor. Migros sanal markete kadar girdim hiç bi yerde yok Bağlum/Keçiören/Ankaradayız nerden çilek bulabiliriz? Lütfen yardımcı olun 😭
Mervensn1 EbrarBostanci-81 waffle üzerinde falan seçiyorsunuz ya meyveleri mutlaka vardır en azından bir kaç yemiş olursunuz waffle söyleyin biz tayinciyiz Diyarbakır’da biz yiyoruz çilekli waffle yabi diyeceğim tatmış olursun hiç yememekten iyidir
Serifeisitmir EbrarBostanci-81 elvankentte marker var canım hıra ismi bir arayıp dorun mutlaka vardır
61Aysen EbrarBostanci-81 etrafında akyurt faln vrsa oralardan bak genlde onlrda.oluyo evine yakn yoksa pamuklar son durakta akyurt ve file market var arabnz varsa orayada gidp bakabilrsn canm
Beybyy EbrarBostanci-81 canım merhaba Altındağ Gülseren gross markette var dün alısverıs yaparken gördüm geçen seferde gördüm orda oluyo hep bence Kackere rasladım yarın bakarsanız bulursunuz kalmamıssa Bahçelievler 7caddede aşerenler market var ne ararsan var
Reyhan00 Marketlerde veya manavlarda bulabilirsin burada marketlerde var mesela istanbul ama maalesef
EbrarBostanci-81 Reyhan00 yok vallahi etrafımızdaki market manavlara baktık körün taşı gibi mi derler arayınca çıkmadı 😢
EbrarBostanci-81 Mervensn1 kokusuyla birlikte bir yeme isteği var en olmadı öyle yapayım yarın çilekli pasta bile geldi aklıma ama sadece çilekleri 😂 ilk defa böyle bi şey hissettim ay çok kötüymüş
EbrarBostanci-81 61Aysen Eşime söyliyeyim bi baksın yemin ederim getir migros bütün uygulamalarada baktım yok. Artık karşıma da çıkmaya başladı resimleri falan dayanamıyorum 😢 Çok sağol buluruz umarım
EbrarBostanci-81 Sevilay7 ilk bebeğim çin takvimine göre kız çıkıyor ama bilemedim 2 hafta sonra öğrenicem inşallah ama bende kız hissediyorum 👧🏼
Bittercikolataa Canım arkadaşın dediği gibi elvankent teki o markette yüksek ihtimalle bulunur yoksa çiçek sepetide cok mantikli geldi meyve sepeti var orada cilek falan alabilirsin 😘 bu arada cinsiyeti bende merak ettim bende cok çilek yedimmm bebisim kiz😍
Bittercikolataa Canım şimdi baktım Çiçek sepeti internet sitelerine gir. Arama bölümüne Cileklim meyve sepeti yaz içerisinde 35 tane cilek var 67, 90 ücretsiz teslimat ayni gun icinde de gönderim yapıyorlarmis umarim isine yarar sifa olsun simdi den bebise 😘
Eses25 EbrarBostanci-81 gimsalardada oluyor. Elvankent emirler Batıkent bakın ıstersenz arayın internet’te numaraları var söylerler olupolmadgnı