Yldz3 BarlasMom94 bende dün ayıptır söylemesi pizza yaptım ölüyordum eşim diyor kendin kaşınıyorsun 😊 benim de öyle kimsem yok canım ve gerçekten zor bazen insan yakınım olsa da şunu yapsa diye iç geçiriyor
BarlasMom94 Yldz3 ayyy gerçekten öyle yakında biri olsa yapıverse ne güzel. Benim eşimde öyle yapıp yapıp yoruluyorsun diyor kızıyor. Canın isteyince mecbur yapıyorsun işte 🙂
yusufbebekk447 Yldz3 ben de ilk üç ay bayıldım kaç kez .biraz zorlansam hemen bayılıyordum .şimdi de kendimi zorlarsam mesela uzun süre yürümek ayakta kalmak gibi bayılırım .
Yldz3 yusufbebekk447 maalesef bende öyleyim canım çok kötü bir şey bünyemiz baya zayıf demek ki kuzenlerimde falan hiç görmedim böyle bayılma
yusufbebekk447 Yldz3 ben de kendim haricinde pek görmedim ama oluyormuş .benim 7. Ayım oldu hala mide bulantım var mesela .
yusufbebekk447 Yldz3 Yldz3 kaç haftalıktın sen ? Ben de sabah kahvaltıda çok iştahım açık onun haricinde yok pek .
Yldz3 yusufbebekk447 35+4 sabah da yok akşam da öğlende valla severek yediğim tek şey mandalina tüm gün olsa yerim