Fatmatarik Ben daha 1 haftalık hamileyim doktor öyle söyledi ama bu siteye göre ben 5 haftalık hamileyim bu nasıl oluyor acaba. Birde benim çok ağrılarım var bu neden olabilir acaba sizden yardım istiyorum.
Kubraygt Fatmatarik bir haftalık hamilelik diye birşey mi var ya doktor iyimiymiş 😅 kaç gün geciktin betan kaç çıktı
Mondlicht Fatmatarik bence o direk adet olman gereken tarihten sayıyordur. Normali 5 haftalıktır yani onun. Bide ağrılar çok normal bende yaşamıştım her an adet olacakmışım gibi ağrılar
Deryahulya Fatmatarik ağrılar oluyor çünkü bebek yerleşiyor daha çok küçük olduğu içinde ultrsonda görülmemişdir yani tasalanma birşey olmaz Allah ın izniyle
zgeDenizKaramanAtmaca Benim de ağrılarım oldu ağrılar geçti üç dört gün sonra kahverengi lekelenmelerim başladı . Ama kese düzgün bebeğimin kalp atışları da duyuluyor çok şükür
Kubraygt Fatmatarik çok minik olduğu için karından görememiştir alttan muayene çok yakından olduğu için görebiliyorlar yok işte bir sorun sakin olsana ya 😊 stres yapmaman lazım bu dönemde güzel düşün
Berdemal Fatmatarik tahliller rutin kontroller için isteniyor normal ben 6 7 tüp kan vermiştim idrar tahlili de istedi ve bana da 2 hafta sonra gel dedi 6 haftalık hamileydim
EceAydn Aynen 5 haftalıksınız muhtemelen bazı doktorlar son adet gününü baz almıyolar nedense. Daha kese bile çok küçük olduğu için alttan muayene etmiştir karından kolay kolay gözükmüyor ilk ayda çünkü 😌
Elifdilara Fatmatarik 😂😂 bu da epey degisik bi post oldu 🙂 canim beklemen lazim o zaman gerci doktor 1 haftalik diyosa vardir bi bildigi belki
Fatmatarik Deryahulya ilk gün varda o zamn kan tahlili yaptırdım çıkmamıştı kocamda dediki daha minik belli olmaz dedi.